Indul a Túzok Tusa – Ismét megmérettethetik magukat az iskolások

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatpark bemutatóhelye idén is meghirdeti  Túzok Tusa elnevezésű természetismereti vetélkedőjét az általános iskolák 6-8. osztályos tanulói számára.

A verseny idén egy levelező és egy játékos, gyakorlati fordulóból áll. A döntőbe a levelező forduló után legtöbb pontot elért hat csapat jut tovább, akik április 23-án, hétfőn, Szarvason, a Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban mérik össze tudásukat. 

A versenyre 3 fős csoportok jelentkezését várják a szervezők, egy iskolából akár több csapat is nevezhet. Nevezési díj nincsen!

A levelező forduló feladatainak beküldési határideje: 2018. április 6. péntek

A levelező forduló eredményhirdetése a Körös-Maros Nemzeti Park honlapjára is kikerül majd, de a döntőbe jutott 6 csapat elérhetőségein is jelentkezni fognak 2018. április 16. hétfő-ig.

A döntő időpontja, helyszíne:

  • Körösvölgyi Látogatóközpont és Állatparkban (Szarvas, Anna-liget 1.)
  • 2018. április 23. hétfő

Az első forduló feladatai ide kattintva letölthetőek>>>

A kitöltött feladatlapokat a szervezők levélben vagy e-mail-ben várják. A borítékra vagy az e-mail tárgymezőjébe feltétlenül kérjük ráírni: Túzok Tusa

A feladatlapon fel kell tüntetni az iskolát, az iskola címét, elérhetőségét, kapcsolattartó pedagógus nevét, elérhetőségét, valamint a csapat és a csapattagok nevét, osztályát. 

Postacím:
Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság Körösvölgyi Látogatóközpont
5541 Szarvas, Pf. 72
e-mail: korosvolgy@kmnp.hu 

Bővebb információ a korosvolgy@kmnp.hu e-mail címen illetve a 06/30/475-1789 telefonokon kérhető.

Túzok Tusára fel! 

(KMNPI)

Erdei Programok

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: