Mit láttam az erdőben? – Rajzpályázat óvodás, iskolás gyerekeknek

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. rajzpályázatot hirdet óvodás és általános iskolás gyermekek számára “Mit láttam az erdőben?” címmel.

A szervezők intézményenként az öt legszebbnek, legötletesebbnek ítélt alkotást kérik elkelküldeni a Szombathelyi Erdészeti Zrt. címére (9700 Szombathely, Saághy István utca 15.). Az iskolások esetében külön-külön kérik az 1-2-os és 3-4-es tanulók munkáiból az öt-öt példányt küldeni.

Beküldési határidő: 2018. május 2.

Az alkotásokon fel kell tüntetni a készítő teljes nevét, életkorát, csoportját vagy osztályát, óvoda vagy iskolája nevét és címét. A legszebb rajzok beküldői jutalmazatásban részesülnek.

Az eredményhirdetést a Madarak és Fák Napja alkalmából, 2018. május 10-én a Saághy István Erdészeti Információs Központban rendezik meg.

A beküldött rajzokból összeállított kiállítás a központban szintén e naptól lesznek megtekinthetők.

Tájékoztatjuk, hogy a pályázatra beküldött alkotásokat a szervezőknek nem áll módjukban visszaszolgáltatni, a pályaművekről készült másolatokat, fotókat a későbbiekben felhasználják tájékoztató anyagokban a készítő nevének feltüntetése mellett.

A Szombathelyi Erdészeti Zrt. fenntartja a jogot, hogy a pályázati felhívást bármikor indoklás nélkül visszavonja.

A rajzpályázattal kapcsolatban további információt Varga Péter közjóléti csoportvezető nyújt a következő telefonszámon: +36-30/95-71-351.

(Szombathelyi Erdészeti Zrt.)

Erdei Programok

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: