Rekord mennyiségű szemetet gyűjtöttek a kisalföldi erdészek a TeSzedd! akcióban

teszedd_kaeg_1A Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. idén is csatlakozott a “TeSzedd!” elnevezésű hulladékgyűjtő akcióhoz. A kellő időben megkezdett felkészülésnek, a megfelelő időjárásnak és a precíz szervezésnek köszönhetően rekord mennyiségű hulladékot sikerült összegyűjtenünk működési területünkön idén is.

A KAEG Zrt. Négy erdészetének mintegy 100 dolgozója tíznél is több helyszínen nagyjából 720 zsáknyi szemetet gyűjtött össze az akcióban, amely túlszárnyalta a tavalyi mennyiséget. A hulladék elszállítása már szombat délelőtt megkezdődött.

teszedd_kaeg_2

“Mindent összevetve az előző évekhez hasonlóan rendkívül sikeres volt a “TeSzedd!” mozgalom az erdőgazdaság területén. Látható nyoma maradt az évente többször, akción kívül is lefolytatott gyűjtésnek: vannak olyan területek, ahol az eddigi évekhez képest csökkent az oda kihelyezett, eldobált hulladék mennyisége. Jövőre is csatlakozunk, és reméljük most már kevesebb zsák fog majd megtelni az akció során” – olvasható a Kisalföldi Erdőgazdaság közleményében.

teszedd_kaeg_3

(Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. – Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: