MÁV: 20 százalékos vasúti kedvezményt kapnak a természetjárók

Átadták az Északi Vasúti Duna-híd és Pilisvörösvár közHúsz százalékos belföldi vasúti utazási kedvezményt biztosít a MÁV-START és a GYSEV a Magyar Természetjárók Szövetsége érvényes klubkártyával rendelkező tagjainak.

A pénztárban a Természetjáró kártya számát is feltüntetik a menetjegyen, mert a kedvezmény csak a menetjegy és a Természetjáró kártya együttes felmutatásával vehető igénybe. A kedvezményes menetjegy elővételben is megváltható, de kizárólag másodosztályra érvényes. Első osztály igénybe vétele esetén a kocsiosztály-különbözeti menetdíjat, InterCity, gyors- és sebesvonatokon pedig a felárat is ki kell fizetni. A kedvezményes menetjegy az internetes jegyváltási rendszerben és a jegykiadó automatáknál nem vásárolható meg.

A Természetjáró kártyáról és a Magyar Természetjáró Szövetségről bővebb információ a www.termeszetjaro.hu honlapon található. Az ajánlathoz kapcsolódó további részletes információk pedig a www.mavcsoport.hu honlapján olvashatók, illetve a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonal 06 (40) 49-49-49-es telefonszámán érhetők el.

(MÁV)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: