Óriási siker! A Galya-kilátó fölényesen elnyerte az Architizer A+ Awards közönségdíját!

galya_kilato“A Galya-kilátó megnyerte az Architizer A+ Awards közönség díját felújítás kategóriában! Mindenkinek nagyon köszönjük a szavazatokat!” – olvasható az Egererdő Zrt. sajtóközleményében, amiben az örömhírről tájékoztatnak. 

A győzelem ráadásul fölényes volt, és az érdeklődésre sem lehetett panasz, hiszen a verseny során a több mint 400 000 szavazat érkezett az építményekre összesen 100 különböző országból.

Aki kíváncsi a díjazott kilátóra, és nem rest, a Mátravasút lajosházi vonalán, a Szalajka-ház végállomástól kb. 150 méterre található sárga sáv turistajelzés mentén kb. 4,5-5 km-es túrával felkeresheti a kilátót.

“A túra tippünk jó kondíciót feltételez, mivel erős a szintemelkedés 480 m-ről 960 m-re. A kilátás viszont megéri! Az útvonal helygerincen vezet a Nyesett vár mellett, szép bükkös erdőkön keresztül. S mindezt ajánljuk a nyári hónapokban, mert akkor tudnak oda-vissza az erdei vasúttal közlekedni. A menetrendet megtalálják az EGERERDŐ Zrt. honlapján www.egererdo.hu és a facebook/egererdo.hu oldalon” – olvasható az Egererdő Zrt. közleményében.

galya_kilato_belul

(Egererdő Zrt. nyomán Erdeiprogramok.hu)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: