BOR-ZOO-NGÓ: Félelem és reszketés a Budakeszi Vadasparkban

halloween2016Mint minden évben, a Budakeszi Vadaspark munkatársai idén is „vérfagyasztó” meglepetésekkel készülnek Halloween alkalmából. Aki jelmezben érkezik, fél áron léphet be a Vadasparkba. Október 29-én, szombat este így nem csak az állati hangoktól lesz zajos az erdő.

A nagysikerű Éjszakai Kalandtúrákból arra lehet következtetni, hogy a Budakeszi Vadasparkot rendszeresen látogatóknak nem száll inukba a bátorságuk, ha sötétedés után kell az erdőbe merészkedniük, és a távolban felbukkanó, villogó (farkas?)szempárokkal kell farkasszemet nézniük. A szervezők erre a bátorságra és kalandvágyra alapozva hirdetik meg minden évben a Halloween napja köré időzített BOR-ZOO-NGÓ különleges éjszakai programcsokrot, ahol a Vadaspark munkatársai rendszerint maguk is jelmezben, boszorkányként, koboldként és egyéb mesebeli lényekként várják a közönséget.

A BOR-ZOO-NGÓ időszakos programjai sötétedés után, 18:00-kor kezdődnek majd, és mint mindig: aki jelmezben érkezik, az fél áron léphet be a Vadaspark kapuján. Ezután óránként kis- és nagyvadakkal foglalkozó, a velük kapcsolatos legfontosabb tudnivalókkal és érdekességekkel fűszerezett szakvezetések indulnak, miközben a főbejárattal szemben tapintható, szaglászható és hallható Interaktív Pult várja az érdeklődőket agancsokkal, szarvakkal, koponyákkal és mindenféle állathangokkal.

És természetesen még az állatok is jól járnak a vadasparki Halloweennel: a hagyomány szerint ilyenkor faragott tökökből ugyanis például a Vadaspark mosómedvéi és a nyestkutyái fogják elfogyasztani az ínycsiklandozó ünnepi menüt.

BOR-ZOO-NGÓ PROGRAMOK:

  • 18:00 – kapunyitás
  • 18:00 – 22:00 – a bejárattal szemközti padoknál agancsok, szarvak és koponyák („Tapi-Zoo”), valamint „Illatláda” az érzékek éjszakai sötétben való teszteléséhez
  • 20:00 – szakvezetés nagyvad és kisragadozók, éjszakai állathangok
  • 21:00 – szakvezetés nagyvad és kisragadozók, éjszakai állathangok
  • 22:00 – szakvezetés nagyvad és kisragadozók, éjszakai állathangok

halloween2016

(Budakeszi Vadaspark)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: