Nyuszivonatok indulnak a Bükkben és a Mátrában

Húsvétkor nyuszivonatok indulnak a Bükkben és a Mátrában az Egererdő Zrt. jóvoltából. Az erdei vonatos családi kirándulások élménypontja a nyuszisimogató lesz, azonban ne maradjon otthon a plüss nyuszi, bárány és csibe sem, ugyanis idén is lesz húsvéti lájkverseny.

egererdo_husvet_3

Húsvét vasárnap és hétfőn (2017. április 16-17.) az erdei vonatos családi kirándulások élménypontja a nyuszisimogató, melynek közelében a gyerekeket tojáskeresésbe is kezdhetnek.

  • Felsőtárkányból a Felsőtárkányi Állami Erdei Vasút járatain a Stimecz-háznál
  • Gyöngyösről Mátravasút járatain a mátrafüredi végállomáson
  • Szilvásváradon a Szilvásváradi Állami Erdei Vasút járatain a Gloriette-tisztáson

Az utasok igényei alapján a járatokat a szervezők sűrítik.

Kattints, küldd és kattints – Húsvéti lájkverseny az EGERERDŐ fb. oldalán

Utazz a húsvéti Nyuszivonatainkon a Bükkben és a Mátrában! Hozd magaddal a plüss nyuszidat, bárányodat, csibédet és készíts fotót az utazás közben, a vonat mellett, az állomáson! A max. 700 kb-os fotódat tölts fel az Egererdő Zrt. oldalára üzenetben vagy küldd el a szadeczky.kornelia@egererdo.hu címre, a helyszín megjelölésével és azzal a szöveggel, hogy hozzájárulsz a kép megjelentetéséhez.

Beküldési határidő: 2017. április 20.

A beküldött fotókból húsvéti fotóalbumot készítenek, az album képeinek lájkszámát 2017. április 30-án 18.00 órakor rögzítik. A három legtöbb kedvelésű fotó beküldője családi erdei vonatozást kap jutalmul. A nyerteseket e-mailben értesítik.

(Egererdő Zrt.)

Kapcsolódó cikk:

Húsvét az erdőben? Igen! Kicsik és nagyok egyaránt válogathatnak a színesebbnél színesebb programok közül az ünnep alatt. RÉSZLETEK ITT>>>

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: