Januárban színes programokkal vár a Kiskunsági Nemzeti Park

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság januárban kiállítással, előadásokkal és túrával várja az érdeklődőket. A Világjáró Klub két alkalommal is érdekességeket nyújt a természetkedvelőknek: Izlandról és a Pireneusok gerincének első magyar végigjárásáról hallhatunk beszámolókat. A kirándulni vágyókat pedig a Nemzeti Park vezetett túra keretében a Mártélyi tájvédelmi körzetbe kalauzolja. A hónapban még  megtekinthető az Év Természetfotósa 2015. pályázat díjnyertes fotóinak kiállítása.

Seljalandsfoss

Világjáró Klub

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság által szervezett Világjáró Klub januárban két időpontban is várja az érdeklődőket. Az összejövetelen Izland kerül a középpontba Szabados László előadásában, míg a következő alkalommal filmbemutatóval egybekötött fényképes beszámolót tart Radics Tamás a Pireneusok gerincének első magyar végigjárásáról.

Világjáró Klub: Izland – További részletek ITT>>>

Világjáró Klub: Transz-Pireneusok trekking – További részletek ITT>>>

(Fotó: Radics Tamás)

(Fotó: Radics Tamás)

Időszaki kiállítás a kecskeméti Természet Házában

Az Év Természetfotósa 2015. pályázat díjnyertes fotóinak kiállítása 2017. január 20-ig tekinthető meg a Természet Házában (Liszt F. u. 19.).

Mártélyi tájvédelmi körzet: téli túra az ártéri erdőben

Nagy kiterjedésű rétek, változatos ártéri erdők, holtágak, vízállások, kubikok, együttese alkotja ezt a sajátos hangulatú tájat. A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság által szervezett túrán lehetőség lesz az itt telelő vadmadarak, ölyvek, héják és sasok megfigyelésére is.

További részletek ITT>>>

knp_hattyuk

(Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: