Utánozd a vadon élő állatok hangját! – Pályázatot hirdet a Duna-Ipoly Nemzeti Park

allathang_palyazatA XVI. Tatai Vadlúd Sokadalom alkalmából a Duna-Ipoly Nemzeti Park Igazgatósága más szervezetekkel közösen állathang utánzó pályázatot hirdet. Bármely Kárpát-medencében vadon élő állat hangja szóba jöhet, szóval csivitelésre, kvarkogásra, brekegésre, morgásra fel!

Bármilyen Kárpát-medencében vadon élő állat hangját utánzó 10 másodperctől 1 percig tartó időtartamban felvételeket várnak elektronikus formában.

E-mailben maximum 4 MB méretig tudnak fogadni pályázatot, a nagyobb kiterjedésű felvételeket link megadásával lehet elküldeni.

Általános tudnivalók:

A pályaművekhez a következő adatokat kell csatolni:
– az utánozni kívánt állat megnevezése
– név
– kor
– pályázó postacíme, telefonszáma, e-mail címe
– kiskorú pályázók esetében a felkészítő tanár vagy szülő neve és elérhetőségei.

Pályázattal kapcsolatos értesítéseket kizárólag e-mailen küldenek. A pályamű beküldésével úgy tekintik, hogy a pályázó vagy a törvényes képviselő beleegyezését adta a pályázaton való részvételhez és a felvétel esetleges honlapokon való megjelenéséhez, illetve ahhoz, hogy a felvételt felhasználják a pályázók külön hozzájárulása és díjazása nélkül.

A legjobb pályázatok hallhatóak lesznek Tatán, az Öreg-tónál, 2016. november 26-án, a XVI. Tatai Vadlúd Sokadalom helyszínén. Az első három helyezett felvételt megjelentetik a dunaipoly.hu weboldalon.

Az eredményhirdetés és a díjak átadás 2016. november 26-án 11.00 órakor lesz Tatán, az Öreg-tónál, a XVI. Tatai Vadlúd Sokadalom részeként.

A pályázatok benyújtása: A pályázati anyagokat 2016. november 11-ig elektronikus úton az apostoln@dinpi.hu e-mail címre kérik elküldeni.
Az e-mail tárgyaként írják rá a pályázat címét.

További információ: Apostol Nikolett: tel.: 061/391-4638, 06-30/53-193-63, e-mail: apostoln@dinpi.hu

(Duna-Ipoly Nemzeti Park)

erdeiprogramok_header

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: