Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény véget ért.

Víz Világnapi Rajzverseny Díjátadó – Szolnok

2016-03-23

A Magyar Hidrológiai Társaság Szolnoki Területi Szervezete,
és a NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Háza

A VÍZ VILÁGNAPJA alkalmából

„Vizek és Mesterségek” témában az alábbi pályázatokat hirdetik meg:

KÉPZŐMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT 1.

óvodások, általános iskolák alsó és felső tagozatos illetve középiskolás diákok részére.

 

A benyújtandó alkotások témája 2016-ban a „Vizek és Mesterségek”. Pályázni lehet olyan alkotással, amely témájával, hangulatával, vagy az általa közvetített gondolattal kapcsolódik a kiírt témához és a pályázó saját érzésein, ismeretein alapul.

 

Kik milyen technikákkal pályázhatnak?

Korosztály Technika
óvodás rajz, akvarell, montázs egyéni és csoport
alsó tagozatos rajz, akvarell, montázs egyéni
felső tagozatos rajz, akvarell, montázs egyéni
középiskolás rajz, akvarell, montázs egyéni

 

A pályamunkáikat postán küldjék el, melynek min. mérete  A/4 -21×29,5 cm- , de ne haladja meg az A/3 – 42x 29,5 cm-t.

Egy pályázó maximum 3 pályamunkával vehet részt a pályázaton.

A beküldött pályamunkákon kérjük tüntessétek fel neveteket, életkorotokat, iskolai osztályt, a felkészítő pedagógus nevét, elérhetőségeteket (postai cím, telefon,) iskolátokat, valamint e-mail elérhetőségeteket is!

A pályamunkákat 2016. március 10-ig lehet beküldeni a NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Ház (Szolnok 5000, Kaán Károly út 71.) vagy KÖTIVIZIG III. sz. irodaház (5000, Szolnok, Boldog Sándor István krt. 4, 6.22. iroda-Rózsa Helga),rozsa.helga@kotivizig.hu ésvarine@kotivizig.hue-mail címre, ahol a legjobb pályamunkákat díjazzák, továbbá a pályamunkák március 23-tól kiállításra kerülnek a NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Házában.

A pályázatokkal kapcsolatban további információt adnak: Váriné Szöllősi Irén (06-56/501-934), vagy Rózsa Helga (70/198-0134).

 

 

 

KÉPZŐMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT 2

A Duna Múzeum mellett idén az MHT Szolnoki Területi Szervezete szintén meghirdeti és a legjobb pályamunkákat díjazásban részesíti az alábbi mozaik pályázatot:

 

„A Duna Múzeum gyűjteménye idén két nagyméretű mozaikkal gazdagodott, melyek vízügyi szakembereket ábrázolnak munka közben. Használd Te is ezt a klasszikus technikát, és mutass be más vizes mestereket, mesterségeket! Halász, hajós, molnár, vízépítő mérnök vagy csatornaépítő – minden mester és szakember megérdemli, hogy megjelenjen a mozaikos alkotásokon!”
Mozaikod készülhet színes papírdarabokból – újságokat, magazinokat vagy akár üres papírdobozokat is felhasználhatsz alapanyagként –, terményekből, engedd szabadjára a fantáziádat!
Az egyetlen formai megkötés, hogy alkotásod ne legyen nagyobb A/3-as méretnél.”
A pályamunkákat 2016. március 2-ig lehet beküldeni (scennelve, fotózva) a NEFAG Zrt. Erdei Művelődési Ház (Szolnok 5000, Kaán Károly út 71.) vagy KÖTIVIZIG III. sz. irodaház (5000, Szolnok, Boldog Sándor István krt. 4, 6.22. iroda – Rózsa Helga), rozsa.helga@kotivizig.hu és varine@kotivizig.hu e-mail címre, ahol adataidat is pontosan add meg! Az addig beérkező pályamunkákat továbbítjuk az országos elbírálásra is.

 

forrás: http://www.nefag.hu/#26925

Tetszik!
Facebook

Részletek

Dátum:
2016-03-23
Esemény Category:
Esemény Tags:
, ,

Szervező

Nefag Zrt.
Telefon:
(56) 512 110
E-mail:
nefag@nefag.hu
Honlap:
http://nefag.hu/

Helyszín

Aba-Novák Agóra Kulturális Központ
Hild J.tér 1.
Szolnok, 5000 Magyarország
+ Google Térkép