Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény véget ért.

Vadbiológus Tábor Gödöllőn

2016-08-22 - 2016-08-26

A Szent István Egyetem Vadvilág Megőrzési Intézete (Gödöllő, Páter Károly u. 1.) az elmúlt évekhez hasonlóan vadbilógus tábort szervez kezdőknek és haladóknak a nyár utolsó hetében, 2016. augusztus 22. és 26. között.

A tábor célja, hogy megismertesse az érdeklődőket az Intézetben folyó fontosabb kutatásokkal és bepillantást adjon a terepi adatgyűjtés és feldolgozás szépségeibe és nehézségeibe. A délelőtti órákban elsősorban előadások, míg a délutáni, esti időszakokban közös, interaktív gyakorlatok keretében lehet megismerkedni az Intézetben folyó tudományos programokkal, az azokhoz kapcsolódó terepi és laboratóriumi módszerekkel és a tudományos utánpótlás nevelés eredményeivel is.

A tábort javasoljuk a Szent István Egyetem minden a vadbiológia, vadgazdálkodás iránt érdeklődő hallgatójának, illetve a SZIE képzési programjai iránt érdeklődő, érettségi előtt álló középiskolásoknak is.

A tervezett programok között szerepel többek között a kotorékhatározás és kameracsapdák bemutatása terepen és az érdeklődők részt vehetnek érdekes előadásokon is. A tábor részletes programja ITT>>>

Gyakorlati tudnivalók

  • A táborban való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni Szabó Lászlónál a szabol@vvt.gau.hu elektronikus levélcímen lehet 2016. július 31-ig.
  • A szállásáról és étkezéséről mindenkinek magának kell gondoskodnia, a közös, tábortüzes vacsorák költségét a tábor ideje alatt adják össze (várhatóan 1000 Ft/nap).
  • A tábor ideje alatt az Alma Mater étterem nyitva van, ott a menü 900 Ft-ért fogyasztható, de az ételek szabadon is választhatók.
  • Az egyetem területén több bolt is van, ahol a legszükségesebb dolgok bármikor beszerezhetők.
  • Szállás foglalható a kollégiumban a kollegium@fh.szie.hu e-mail címen, telefonon a 06-28-522000 / 3715 melléken, vagy online a http://www.sziekollegium.hu honlapon.
  • A tábor ideje alatt korlátozott számban lehetőség van a Vadvilág Megőrzési Intézet udvarában sátrak felverésére és így ottani táborozásra is.
  • A gyakorlati foglalkozások miatt a tábor maximális létszáma 40 fő.
  • A táborról további információkat Heltai Miklóstól kaphatnak, ha kérdésüket megküldik a Heltai.Miklos@vvt.gau.hu e-mail címre.
  • Jelentkezés Szabó Lászlónál a szabol@vvt.gau.hu e-mail címen.

SZIE_Logo_szalagos_cmyk

Tetszik!
Facebook

Részletek

Kezdés:
2016-08-22
Vége:
2016-08-26
Esemény Category:
Esemény Tags:
,

Szervező

Szent István Egyetem
Telefon:
(28) 522 025
E-mail:
info@szie.hu
Honlap:
szie.hu

Helyszín

SZIE Vadvilág Megőrzési Intézete
Páter Károly u. 1.
Gödöllő, Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
(28) 522 086
Honlap:
http://www.vmi.szie.hu/