Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény véget ért.

Vadászkürt Expressz Andókútra

2017-09-30

Az Északerdő Zrt. ez évben is megrendezi hagyományos szarvasbőgés- hallgató vonatozását a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton. A vadászati érdekességeket felvonultató program mellett idén egy vezetett erdei túrán is részt vehetnek az arra vállalkozók. A programra gyermekeket és felnőtteket egyaránt várnak.

A program keretében 13:00 órakor Ortástetőig, majd 15:25-kor órakor Andókúton át Mahócáig közlekedő különvonatok indulnak Miskolc-Dorottya utcáról.

A 13:00 órakor induló vonat utasai az ortástetői érkezés után vezetett erdei túrával juthatnak el a vadászati tematikájú programok színhelyére, Andókútra. A 15:25 órakor induló vonat utasai Andókútig utazhatnak. Szarvasbőgés-hallgatásra a visszaúton lesz lehetőség az arra alkalmas helyen megálló vonat szerelvényéből. A teríték készítés színhelye a Csanyiki Erdei Iskola. Visszautazás Andókútról minden résztvevő számára különvonattal történik.

A szerelvények zárt és nyitott személykocsikkal egyaránt közlekednek. A szarvasbőgéshallgatás élménye megköveteli a nyitott kocsikat, de az esti erdő hűvöse miatt érdemes melegen öltözködni!

Részletes program, menetrend és részvételi díj az Északerdő Zrt. programleírásában ITT>>>

vadaszkurt_expressz

Tetszik!
Facebook

Részletek

Dátum:
2017-09-30
Esemény Categories:
,
Esemény Tags:
, , ,

Szervező

Északerdő Zrt.
Telefon:
46/501-524
E-mail:
eszakerdo@eszakerdo.hu
Honlap:
www.eszakerdo.hu

Helyszín

Lillafüredi Állami Erdei Vasút
Miskolc, 3535 Magyarország + Google Térkép
Telefon:
30-488-7529
Honlap:
http://www.laev.hu/