Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény véget ért.

Vadászati élménynap az Ipolytarnóci Ősmaradványoknál

2020-07-04

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság által múlt év végén elindított programsorozat ” Vadászat, élmény, természetvédelem” jelmondattal ez évben is folytatódik, a leendő Vadászati Világkiállításhoz kapcsolódva ad különleges kikapcsolódást.

Vadászati élménynapnak volt előzménye is. 120 évvel ezelőtt találtak rá a 17 millió éves ősvilági szörnyek lábnyomaira a világhírű Ipolytarnóci Ősmaradványoknál. Jelenkori vadjaink néha a szó szoros értelmében is nyomdokaikban járnak.

A vadászati élménynapon a különleges rendeltetésű vadászterület fővadásza, Juhász Tamás természetvédelmi őr kalauzolja a látogatókat a régmúlt és jelenkor vadcsapásain, vadlesre is felkapaszkodva. A zárt téri programrészek, az Ősfenyő Belépő Fogadóépületben egy különleges természetfilm és a kiterjesztett valóság interaktív falának játéktere gyermekes családok számára is külön élmény nyújtanak.

A programon megfelelő terepi ruházat és lábbeli viselése ajánlott, érdemes előre bejelentkezni, mert maximálisan csak 25 fő vehet részt rajta. Jegyvétel online is>>>

Találkozó helye és időpontja: Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület és Bemutatóhely – Ősfenyő Belépő látogatóközpontban, 2020. július 4. 11:00 – 13:00

 

Tetszik!
Facebook

Szervező

Bükki Nemzeti Park Igazgatóság
Telefon:
36/411-581
E-mail:
titkarsag@bnpi.hu
Honlap:
http://bnpi.hu/

Helyszín

Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Terület
Külterület 039 hrsz.
Ipolytarnóc, 3138 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+36 32 454 113