Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény véget ért.

Termelői Gasztrotúra Dobogókőn

2017-10-22

Október 22-én, vasárnap, egy igazán különleges erdei program várja a hagyományos ízek és a pilisi erdők szerelmeseit. Dobogókőn ugyanis Termelői Gasztrotúra lesz a kedvelt, Budapesthez közeli kirándulóhelyen.

A túra során a hagyományos ellenőrzőpontok helyett a szervezők kóstolópontokat alakítanak ki, ahol a dobogókői vásáron kínált termelői termékeket lehet megkóstolni. Az őszi erdőben sétálva a kézműves söröktől a különleges sajtokig, kolbászokig mindenféle finomságot meg lehet majd találni.

A vásár idején a Madárdal zenekar jóvoltából élő zenével, lovaglási lehetőséggel, bográcsételekkel, kézműves sörökkel, jó hangulattal és finom termelői portékákkal várják azokat a vendégeket is akik, csak egy rövid sétát tennének Dobogókőn. A gyerekek ráadásul terményképeket is készíthetnek az őszi erdőben.

Helyszín: Báró Eötvös Lóránd menedékház – Budapest környékének egyik legszebb pontján, a Visegrádi hegység területén található Dobogókőn helyezkedik el Magyarország egyik legrégebbi turistaháza. A menedékház ma is számos túra kiindulópontja, hiszen létrejötte is jelenlegi tulajdonosának a Magyar Turista Egyesületnek köszönhető.

Tetszik!
Facebook

Részletek

Dátum:
2017-10-22
Esemény Category:
Esemény Tags:
, , , , , ,

Szervező

Közösségi Termelői Program
Telefon:
06 20 997 4084
E-mail:
termeloiprogram@gmail.com
Honlap:
www.termeloigasztrotura.hu

Helyszín

Báró Eötvös Lóránd menedékház
Téry Ödön út 26
Pilisszentkereszt, Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
(26) 347 534
Honlap:
www.dobogokoituristahaz.hu