Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény véget ért.

Erdei szerelemvonat Lillafüredre

2018-02-14

Az Északerdő Zrt. ez évben is elindítja különvonatát a Lillafüredi Állami Erdei Vasúton Bálint, avagy Valentin, azaz a szerelmesek napján. Tartson velünk Kedvesével egy hangulatos kisvonatozásra, lillafüredi függőkerti sétára és egy különleges gyertyafényes vacsorára a lillafüredi Tókert Étterembe! 

A program keretében szerdán délután az alkalomhoz illő diszkrét „ruhába öltözött” szerelvénnyel különvonat indul Miskolc-Dorottya utcáról Lillafüredre. Az érkezés után a párok megtekinthetik a lillafüredi kisvasút és környékének történetét bemutató Lillafüredi Ökoturisztikai Központot, rövid sétát tehetnek a kivilágított függőkertben, megtekinthetik hazánk legnagyobb vízesését, majd kezdetét veszi a Tókert Étteremben az alkalmi gyertyafényes vacsora. Az étterem fogadóitallal és háromféle négyfogásos, különleges menüvel készül az alkalomra. A vacsora után vendégek szintén különvonattal térhetnek vissza Miskolcra.

A szerelvény az időjárásnak megfelelő összeállításban, zárt és fűtött személykocsikból fog állni. Helyfoglaláskor – felár ellenében – az egyébként általában négyfős vasúti szakaszokban kérheti csak Ön és Kedvese kétfős elhelyezését, illetve az étteremben kétfős asztalhoz történő foglalását.

Menetrend, díjszabás, részletes programleírás ITT>>>

Tetszik!
Facebook

Részletek

Dátum:
2018-02-14
Esemény Categories:
, ,
Esemény Tags:
, , ,

Szervező

Északerdő Zrt.
Telefon:
46/501-524
E-mail:
eszakerdo@eszakerdo.hu
Honlap:
www.eszakerdo.hu

Helyszín

Lillafüredi Állami Erdei Vasút
Miskolc, 3535 Magyarország + Google Térkép
Telefon:
30-488-7529
Honlap:
http://www.laev.hu/