Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény véget ért.

Állati éjszaka a győri állatkertben

2021-08-27

Fürkészd ki az állatok éjszakai életét, és pillantsd be az állatkert kulisszái mögé.

Augusztus utolsó péntekének estéje ( 08.27.), az Állatkertek éjszakája. A rendezvény tizedik alkalommal kerül megrendezésre,állatkertünk kezdetek óta nagy sikerrel fogadja látogatóit különleges esti programokkal. Egy állatkerti séta mindig jó program, de éjszaka a park hangulata teljesen más. Lámpásokkal megvilágított utak, sejtelmes hangok, világító szempárok.

És rengeteg izgalmas program:

Csak ezen az esetén a látogatók előtt megnyílnak az állatkert kulisszái. Az érdeklődők megtekinthetik az állatkert működésének háttér területeit. Betekintést nyerhetnek a megújult állategészségügyi központba és az állatorvosok munkájába. Megismerhetik a takarmány konyhát ahol közel 1400 éhes szájat etetünk. Megcsodálhatják a hatalmas elefántház és a tigris és medve ház gondozók által használt háttér területeit. Az érdekes látnivalók mellett az érdeklődők sok-sok érdekes információhoz jutnak: megtudhatják hogy zajlik egy tigris altatása, milyen nehéz mozgatni egy kaput az elefántházban, mit eszik a sörényeshangyász, vagy milyen technika teszi minden nap kristálytisztává a pingvinmedence vizét.

Emellett az este folyamán a vállalkozó szelleműek a bátorságpróbán „nemszeretem állatokkal” találkozhatnak. Simogathatnak kígyót, csótányt és szakállas agámát.

Egész napos KalandoZOO látványetetés sorozat este a ragadozók vacsoráján ér véget, a látogatók megfigyelhetik, ahogy a tigrisek, oroszlánok és vadkutyák becserkészik a zsákmányukat.

Az állatkert augusztus 27-én 10:00-tól 22:00-ig tart nyitva ( belépés 21 óráig lehetséges). Az esti programok 17 órakor kezdődnek.

Részletes programleírásért látogassanak vissza később

Tetszik!
Facebook

Részletek

Dátum:
2021-08-27
Esemény Category:
Esemény Tags:
,

Szervező

Xantus János Állatkert
Telefon:
06 96 618 367
E-mail:
zoogyor@zoogyor.com
Honlap:
zoogyor.com

Helyszín

Xantus János Állatkert
Kiskút liget
Győr, Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
06 96 618 367
Honlap:
zoogyor.com