Események betöltése

« Összes esemény

  • Ez az esemény véget ért.

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark alapításának 34. évfordulója

2017-08-19 - 2017-08-20

A Miskolci Állatkert és Kultúrpark idén ünnepli megnyitásának 34. évfordulóját. Ebből az alkalomból augusztus 19-én és 20-án, szombaton és vasárnap is egész napos ünnepi programokkal, meglepetésekkel várják a látogatókat.

Közelebb a természethez, közelebb az állatokhoz
Közelebb a természethez, közelebb az állatokhoz – ezt valljuk 34 éve és ezért teszünk naponta, így mondhatjuk, hogy születésnapunk hasonlít az összes többi napunkhoz. A Miskolci Állatkert és Kultúrpark – korábbi nevén Vadaspark – öt kontinens több mint 120 állatfajának közel 700 egyedét mutatjuk be különleges erdei környezetben. A fák között sétálva a Kárpát-medence vadon élő állatai mellett egzotikus fajokkal, ősi magyar és távoli tájakon élő háziállatokkal is megismerkedhetnek vendégeink.

Az állatkert területe a Bükki Nemzeti Parkkal szomszédos, így annak természetes növény- és állatvilágából is ízelítőt nyújtunk. Ezen ünnepnap alkalmából félóránként interaktív látványetetéssel, állatbemutatókkal és állatsimogatókkal, kreatív foglalkozásokkal, játékokkal és állatkerti kulisszatitkokkal várjuk a játékos kedvű gyermekeket és felnőtteket.

Fotó: Miskolci Állatkert

Fotó: Miskolci Állatkert

Tetszik!
Facebook

Részletek

Kezdés:
2017-08-19
Vége:
2017-08-20
Esemény Category:
Esemény Tags:
,

Szervező

Miskolci Állatkert és Kultúrpark
Telefon:
(46) 332 121
E-mail:
info@miskolczoo.hu
Honlap:
miskolczoo.hu

Helyszín

Miskolci Állatkert és Kultúrpark
Csanyikvölgy
Miskolc, Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
(46) 332 121
Honlap:
miskolczoo.hu