Milyen potencianövelő hatású gyógynövények ismertek?

A gyógynövényeket évszázadok óta használják a természetgyógyászatban a szexuális teljesítmény javítására. Azoknak a férfiaknak a segítségére lehetnek, akik nemi életük során időről időre nehézségekbe ütköznek, de nem súlyos betegségből erednek.

Fotó: freepik.com

Az impotencia világszerte jelentős számú férfit érint. Gyakorisága az életkorral növekszik, és olyan tényezők befolyásolhatják, mint az életmód, a stressz, a szorongás, az egészségügyi állapotok, például cukorbetegség, magas vérnyomás és szívbetegség. Az impotencia kezelésére számos lehetőség létezik, amelyeken bizonyos esetekben természetes kiegészítőkkel is lehet segíteni. Az azonnali eredmény érdekében rendelj Kamagrát innen, hogy a férfiasság növelésére szolgáló természetes készítmények mellett eredményesebb legyen a változás.

Milyen gyógynövényekre érdemes gondolni?

Ginseng

1997-ben a kutatók felfedezték, hogy a ginzeng elősegíti a nitrogén-monoxid szintézisét, ami nélkülözhetetlen az erekciós mechanizmusban. A potencianövelő legértékesebb növényi anyaga az Rb3 ginsenoside. Viszont a ginseng gyökérnek 4-6 évre van szüksége ahhoz, hogy megfelelő mennyiségű hatóanyagot képezzen, ezért elengedhetetlen, hogy legalább 4-6 évig ginseng gyökérből készült szexuális fokozó terméket válasszunk.

Maca

A maca egy olyan növény, amelyet 2000 évvel ezelőtt Peru bennszülött lakossága is használt a termékenység növelésére. Dél-Amerika legmagasabb hegyein, az Andokban nő, az egyetlen növény a világon, amelyet ilyen magasan termesztenek. Nagyon gazdag B-, és C-vitaminban, aminosavakban, cinkben, szelénben, vasban, mangánban, rézben és egyéb tápanyagokban. Természetes arginint is tartalmazó összetételének köszönhetően növeli a spermiumok számát és mozgékonyságát az ejakuláció során.

Szabalpálma

Már a 15. században használták férfiak vizeletürítési problémáinak megoldására Egyiptomban, Florida őslakosai pedig heresorvadás és merevedési zavarok kezelésére is alkalmazták. Erős szexuális fokozó tulajdonságokkal rendelkezik, növeli a tesztoszteron szintjét a vérben. Csodálatos tulajdonságait a benne található kémiai vegyületeknek köszönheti, amelyek pozitív hatással vannak a prosztatasejtekre.

Ginkgo biloba

A kínai gyógynövény flavonoidokban gazdag, ez fokozza a szexuális vágyat. A ginkgo kivonat javítja a nitrogén-monoxid hozzáférhetőségét, serkenti a nemi szervek vérkeringését, lehetővé teszi a simaizom ereinek ellazulását, ami növeli a gyorsabb erekció esélyét.

A férfiasság növelésére szolgáló természetes készítmények akkor lehetnek eredményesek, ha a szexuális problémák szórványosan jelentkeznek, és túlnyomórészt fáradtságra vezethetők vissza, vagy ha azokat különböző lelki tényezők okozzák, ezekre mindig figyelni kell!

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: