Erdőlátogatás korlátozása a somogyi erdőben

2024. február 1 és 29. között erdőlátogatási korlátozás lép érvénybe a SEFAG Zrt. által haszonbérelt vadászterületeken, azon belül az általa vagyon kezelt erdőterületeken.

A SEFAG Zrt. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a 2009. évi XXXVII. Törvény 94. § (2) bekezdésében, valamint 95. §-ában foglaltak alapján a SEFAG Zrt. által haszonbérelt vadászterületeken, azon belül az

általa vagyonkezelt erdők tekintetében, a vadgazdálkodási állományhasznosítási tervek teljesítése kapcsán felmerülő intenzív vadászati tevékenységgel járó balesetveszély elkerülése, valamint az egyes erdőgazdálkodási munkák végzését veszélyeztető tevékenységek kiküszöbölésének érdekében 2024. február 01. – 2024. február 29. között 16:00 – 9:00-ig erdőlátogatási korlátozást vezetünk be.

 A korlátozás alá tartozó területeket megtekinthetik a térképen.

A korlátozás nem érinti a SEFAG Zrt munkavállalóit, az érvényes vállalkozói szerződéssel munkát végző vállalkozókat, a kiadott faanyag gyűjtésére vonatkozó érvényes engedéllyel rendelkezőket, a jelzéssel ellátott turista útvonalakat használó turistákat, valamint a nem erdőlátogatónak minősülő, egyéb jogszabályok alapján belépésre jogosultakat!

A tilalom megszegői ellen szabálysértési eljárást kezdeményezünk!

Bővebb tájékoztatás a www.sefag.hu weboldalon,

valamint a 06-30/6756-481 telefonszámon kapható!

 

SEFAG Zrt.

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: