Nyári kirándulás az erdőben – kikapcsolódásként focizhatunk is a tisztáson

A nyári, meleg napokon sokan vágynak olyan helyekre, ami kellemes hűst szolgáltat. Ma már erdei házikókat is lehet bérelni, ami igazi felüdülést nyújt a nagy kánikulában.

Baráti társaságoknak ideális lehet egy kis erdei lakot kibérelni, hiszen az erdőben is sok-sok lehetőség van a kikapcsolódásra.

Erdei programok erdei nyaralás idején

A kerti lakok tehát nagyon népszerűek napjainkban. Ezek a kis házikók nagyon jól felszereltek, de nem csak a teraszon felállított jakuzzi szolgáltathatja a testi és lelki kikapcsolódást, hanem az erdei séta is. Ma már tudományos kutatási eredmények igazolják, hogy az erdőben töltött időnek terápiás hatása van. Az erdőben sétálhatunk, hallgathatjuk a madarak énekét, a kisebb állatok neszezését, de még akár számháborúzhatunk is. Az erdei sátorozás pedig nem csak nagyon izgalmas, nagyon romantikus is.

Ha egy kis tisztás is van az erdő mellett, akkor a különféle sportokra is van lehetőség, mint amilyen a futball.

A ma embere nagyon egészségtudatos és még a nyaralás alkalmával sem hagy fel a sporttal. A barátokkal közös sportok, a közös focizás is alkalmat és lehetőséget teremt a mindennapos testmozgásra. A sport köztudottan jót tesz a fizikai egészségnek, de még a lélekre is pozitívan hat.

A barátokkal való közös focizás nem csak az erőt és állóképességet növeli meg, de a szociális kapcsolatokat is megerősíti. A barátságokat még szorosabbra fűzi, hiszen minél több a közös program a barátokkal, annál erősebb lesz az a kötelék, amit barátságnak hívnak.

A foci egy nagyon szórakoztató sport, nem mellesleg mozgás hatására endorfin hormonok szabadulnak fel a szervezetben, ami pedig a hangulatot szabályozza. Sport, erdei kikapcsolódás, a barátokkal együtt töltött idő, nagy nevetések. Talán nem is kell több ennél, hogy igazán jól érezzük magunkat a nyári szabadságunk alatt. Azonban mielőtt belevágnánk a nagy kalandba, ne feledkezzünk meg a focival kapcsolatos kiegészítőket is becsomagolni.

Focilabdát és focicipőt is csomagoljunk

A tisztáson történő focizás csak akkor telhet jó hangulatban, ha az ehhez szükséges eszközöket, kiegészítőket még idejében beszerezzük. Az egyik ilyen a focicipő, amely nem más, mint a játékos fegyvere, mindegy hány éves a focizó személy és az is, hogy milyen poszton játszik valaki. A https://www.r-gol.com/hu/focicipok oldalon bő választékkal várják azokat, akik focicipőt kívánnak vásárolni.

Focilabdát is vigyünk magunkkal és a pótlabdáról se feledkezzünk meg. Focilabdát a következő paraméretek szerint választhatunk: labdaméret, osztályozás és márka szerint, illetve, hogy milyen talajon játszunk. Bő focilabda választékkal találkozhatunk ezen az oldalon: https://www.r-gol.com/hu/focilabda.

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: