Szeptember első hétvégéjén 15. alkalommal rendezik meg a Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivált és Fejér Megyei Vadásznapot.
A Nemzetközi Vadgasztronómiai Fesztivál kiváló lehetőséget ad a vadhús, mint konyhai alapanyag népszerűsítésére, széles körű felhasználási területeinek megismertetésére, ezzel együtt az erdőben, vadban és vadászatban rejlő lehetőségek bemutatására, mindezt tartalmas kikapcsolódási és minőségi szórakozási lehetőségek biztosításával fűszerezve.
Ínyencek, figyelem!
A “Vadételek Asztala” főzőverseny résztvevői őz, szarvas, vaddisznó és muflon húsokból készítenek majd különleges és finom bográcsos vadételeket. Minden főzőcsapat 10-10 adagot biztosít a rendezvény látogatói számára, étkezési jegy ellenében.
A főzőcsapatok kínálata mellett számos más ételt is megkóstolhatsz majd, mint a vadburgert vagy szarvasgombás pizzát.
Trófeák és motorfűrészek
Az idei programkínálatban is helyet kaptak a trófeakiállítások, de vadászfestményeket is felvonultatnak és vadászvásárt is tartanak az eseményen. Délután pedig STIHL Timbersports bemutatót is tartanak, ahol felzengnek a láncfűrészek, csapódnak a fejszék. A legbátrabbak pedig ki is próbálhatnak egy eszközt…
Részletes program a plakáton és ITT: