Mely férfi rövidnadrágok lesznek a legdivatosabbak az idei nyáron? Íme, a mi ajánlásunk!

A jó idő beköszöntével lassacskán ugyan, de előkerülnek a rövidnadrágok az urak körében is. A nyári hőség ezek nélkül elviselhetetlen volna. Azonban a sortok között is számtalan különféle variációt találhatunk. Egyáltalán nem mindegy viszont, hogy mit választunk, ha valóban szeretnénk trendben maradni. Lássuk csak tehát, melyek lesznek a legdivatosabb férfi rövidnadrágok az idei nyáron!

Kamuflázs – avagy a jó öreg álcaminta

A különféle terepszínű rövidnadrágok minden bizonnyal rendkívüli népszerűségnek örvendenek majd az idei nyáron a férfiak körében. Ahogyan az elmúlt télen a bomberdzsekik katonás stílusa szépen visszakúszott a férfidivat terepére, úgy sincs ez másképp a katonai bakancsokkal – és az idei nyáron a terepnadrágokkal sem. Jogosan számíthatunk rá tehát, hogy ezek a klasszikus darabok sikert aratnak a nyári szezonban, így feltétlen érdemes beszereznünk pár darabot belőle, ha valóban fontos számunkra a divatos megjelenés. Legyen szó szürkés, sziklaterep mintázatról vagy épp az erdő színeit idéző olíváról, a kamuflázs mindenképp tarolni fog idén.

Rövid melegítőnadrágok

A különféle melegítőalsók rövidnadrággá avanzsált változatai is várhatóan rendkívül népszerűek lesznek. A retro divat mostanság fénykorát éli, ezek az oldschool alsók pedig szinte tökéletes megtestesítői ennek. Akárcsak a kilencvenes évek végén és a kétezres évek elején, tehát idén is tarolnak a rövid szárú melegítőalsók. Már most is egyre többet láthatunk belőlük az utcákon, és mire beköszönt a nyár, minden bizonnyal még jobban elterjednek. Ez a laza, sportos stílus nem csupán a hiphop szerelmeseink kedvez. Jó szellőzést és nagy mozgékonyságot biztosít a viselői számára ez a fazon, így nem csoda, ha már csak a praktikus mivolta miatt is napról napra visszatér a köztudatba.

Farmer rövidnadrágok

A farmer örök klasszikusnak számít, amely sosem fog kimenni a divatból – legyen szó akár hosszú-, akár rövidnadrágokról. Utóbbiak töretlen népszerűségnek örvendtek az elmúlt években nyáron, és ez most sem fog változni. Szinte bármilyen farmer rövidnadrágot választhatunk, ugyanis nincs köztük olyan, amely ne illene bele az idei trendekbe. A hagyományos fazonoktól kezdve egészen a koptatott és szaggatott darabokig, mind ott fognak virítani az idei nyár divatslágereinek palettáján. Az örök divat részeiként ráadásul biztosak lehetünk benne, hogy nem csupán egy szezon erejéig viselhetjük majd ezeket a rövidnadrágokat – így feltétlen megéri tehát beszereznünk párat közülük, ha még nincs belőlük a ruhatárunkban.

Várhatóan ezek lesznek tehát a legmenőbb darabok az idei nyári szezon alatt a férfi rövidnadrágok terén. Természetesen akadnak majd más feltörekvő modellek is, viszont a fentebb felsoroltakkal biztosan nem fogunk mellélőni. A nagyobb divatáruházak is mind tisztában vannak ezzel. Elég megnézni például a Bolf.hu kínálatát – jól láthatjuk, hogy a divathullámra felkészülve máris milyen arzenált beszereztek ezekből az idei divatszezonra felkészülve.

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: