Örök kedvencünk, a női mellény

A női mellény egy örök klasszikus alapdarab, aminek minden gardróbban ott a helye. Lehet tavasz, lehet ősz, a hűvösebb reggeleken és estéken nincs tökéletesebb választás egy hátat és derekat védő kényelmes ruhadarabnál, amely ráadásul szabad mozgást is biztosít.

Segítünk feltérképezni az általános női mellény kínálatot, hogy megtaláld a leginkább hozzád illő darabot!

Sportos és elegáns egyben!

A női mellények kínálata elég széles spektrumon mozog, így bőven van lehetőséged válogatni a sportosabb vagy elegánsabb stílusú női mellények közül.

Női mellényt szinte bármikor viselhetsz, hiszen sok színben kapható, számos stílusban elérhető, ráadásul az anyagát tekintve is változatos a termékpaletta. Míg a polár mellény sportoláshoz lehet tökéletes választás, addig a vékonyabb mellényeket
szinte bármikor viselheted.

Érdemes a minőségi anyagokból készült darabok után nézelődni, így akár hosszú évekig is hordhatod kedvencedet.

Milyen női mellény illik hozzám?

A sportos stílus képviselői között nagy sikert aratnak a polár mellények, amelyek szabadtéri mozgáshoz ideálisak. Anyaguknak köszönhetően tartják a test hőjét, ezért melegítenek akkor is, ha leizzadnánk. Így téli sportok kedvelőinek vagy akár csak hétköznapi túrázásokhoz is remek választás lehet.

A mellény optimális választás kabát és dzseki helyett is, mivel a hidegebb napokon is védelmet biztosít. A mellények alkalmasak a kerti munkálatokhoz, kiránduláshoz, de még az irodai környezetben is megállják a helyüket.

Tippek a női mellény viseléséhez

A női mellényt sokféleképpen tudod kombinálni. Felveheted rövid- vagy hosszú ujjú felsővel, sportosabb kapucnis vagy elegánsabb kötött pulóverrel, fehér inggel vagy esetleg rövid ujjú pólóval is. Bátran viseld edzőcipővel, de akár csizmával is, és nem kérdés, hogy bármelyik egyszerűbb farmer-póló kombinációt is megbolondítja.

Összegzés

Válogass a különböző stílusú női mellények közül, és találd meg az igazit, ami egyszerre csinos, praktikus és magabiztos megjelenéssel ajándékozza meg viselőjét.

 

 

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: