Hétvégén megnyitja kapuját a Mecsextrém Park

2006. nyarán különös, új állat bukkant fel a Mecsekben, Árpádtető környékén: egy soha azelőtt nem ismert, őrülten vigyorgó, különféle erdei kalandjátékokat előszeretettel játszó óriásnyúl, aki azonnal megosztotta a közönséget. Voltak, akiknek elsőre bejött, mások rosszallóan ingatták a fejüket, a gyerekek többsége pedig szeretett volna megismerkedni vele. Extrém dolog egy vigyorgó óriásnyúl a magyar erdőben: ő a Mecsextrém Park azóta is rendületlenül jókedvű címernyula.

Ez eltelt több mint másfél évtizedben családok és gyerekek százezreit vonzotta, nem csupán Pécs és Baranya megye, hanem az egész ország megismerte. Nem csak azért tett szert ismertségre és népszerűségre, mert hatalmas, őrült és jókedvű, hanem elsősorban azért, mert az ország első kalandparkjainak egyikét vezette be a köztudatba. Olyan kalandparkét, amelyben

  • talajszinthez közel és a lombkoronák között kifeszített kötélpálya,
  • Tiroli csúszók,
  • x-jump,
  • lőszimulátor,
  • rodeó bika,
  • kalandvár,
  • hófánk csúszdák,
  • gokart pálya vagy
  • 3D-karika

biztosítja, hogy ne csak nyúl, hanem a látogatók is jókedvűek legyenek.

Az egész napos élményt kínáló Mecsextrém Park a családi programok és osztálykirándulások mellett ideális helyszíne céges csapatépítő tréningeknek, családi napoknak és szülinapi zsúroknak is. A nyári nyitvatartás során a Mecsextrém nem csak nappal, de éjszaka is izgalmas bobozási lehetőségeket kínál: a kivilágított pálya misztikus félhomályában az éjszakai lidércek mellett az adrenalinvadász látogatók száguldozhatnak. A nyári vakáció ideje alatt a 6 és 14 év közötti gyerekek heti rendszerességű erdei kalandtáborokban vehetnek részt a kalandparkban. A tábor során a gyerekek megismerkednek a park játékelemeivel, amelyben képzett táborvezetők segítik őket.

Sem a nagykorúság felé közeledő Mecsextrém Park üzemeltetője, a Mecsekerdő Zrt. jelenlegi vezetése, sem a Mecsextrém vezetői és dolgozói nem emlékeznek arra, hogyan született annak idején az őrült óriásnyúl. Keringenek mendemondák arról, hogy eredetileg nem így nézett volna ki, csak megsérült a grafikai fájl, míg mások arról beszélnek, hogy a Mecsextrém Park megálmodói egy emelkedett hangulatú munkamegbeszélésen valóban látni véltek Árpádtetőn a fák között rohanni egy ilyen nyulat. Akárhogyan is született, egy biztos: 2006 óta nagyon sok minden változott a világban, de ha a családdal jól szeretnénk érzeni magunkat, továbbra is elég, ha a nyulat figyeljük és

belépünk a Mecsextrém Park április 9-én, szombaton kinyíló kapuján!

Hogy a dolog azért mégse legyen ennyire egyszerű: itt a mókus is!

A park melletti erdőrész kellemes sétára hívja a látogatókat, ahol a Mókus tanösvényt fedezhetik fel a kalandorok. Ennek nyomvonala változatos terepviszonyokat és még változatosabb erdőképet rejt magában, a körtúra során a tájékozódást térkép segíti.

A Mecsextrém Park csapata a 2022-es szezonban is sok szeretettel vár mindenkit, aki egy tartalmas, kalandokkal teli napra vágyik!

További részlet a Mecsextrém Park honlapján>>>

 

(Mecsekerdő Zrt.)

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: