Erdész, vadász és horgász táborokkal vár a Zalaerdő

Az idei nyár sem múlhat el kalandos táborélmények nélkül a zalai tájakon. A Zalaerdő Zrt. által üzemeltetett Nyitnikék Erdészeti Erdei Iskola színes programoknak fog otthont adni a szüneten lévő gyerekeknek legyen szó vadászatról, erdőjárásról, horgászatról, erdészetről. 

Kalandvágyó vagy? Ezt a tábort neked találták ki!

A napközis tábor azoknak a gyerekeknek szól, akik bár szívesebben aludnának a saját ágyukban, napközben nem restek megismerkedni az őket körülvevő élővilággal. A tábor során játékos és kreatív programok egészítik ki a természetben eltöltött napokat.

Erdei kalandtábor részletei>>>

Erdőjáró tábor a természet szerelmeseinek

A szép környezetben eltöltött szabadidő mellett megismerkedünk az erdei életközösségekkel, bakancsot húzunk és felfedezzük a környéket. A szervezők várják a természet iránt érdeklődő gyerekeket, akik szeretik az erdő közelségét és szívesen töltik idejüket a szabadban. Az ottalvós tábort július 11-től július 15-ig rendezik meg a Nyitnikék Erdészeti Erdei Iskolában.

Erdőjáró tábor részletei>>>

Erdész-vadász tábor Obornakokon

A szervezők várják azokat a nyitott és természetszerető fiatalokat, akik érdeklődnek az erdészek-vadászok munkája iránt, akár pályaválasztáson gondolkodnak, és szívesen megismerkednének ezekkel a szakmákkal. Természetesen az ismeretszerzésen felül túrázás, különböző szabadidős-kreatív tevékenységek is színesítik a programot.

Erdész-vadász tábor részletei>>>

Vadásztábor Szentpéterföldén

A vadászat, vadgazdálkodás iránt érdeklődő, természetkedvelő 9-14 éves gyerekeket várják az ottalvós táborba. Június 27-től július 1-ig igazán családias légkör és festői környezet vár. 

Vadásztábor részletei>>>

Horgásztábor kezdőknek és haladóknak

Két turnus is indul a pecázás iránt érdeklődő gyerekeknek: bátran jelentkezz, ha még csak ismerkedsz ezzel a mesterséggel, de ne maradj otthon akkor sem, ha már rutinosan fogod a botot a kezedben. Az ottalvós táborokba 9-14 éves és 10-16 éves korosztályt várnak.

Kezdő horgásztábor részletei>>>

Haladó horgásztábor részletei>>>

Részvételi szándékukat a kozjolet@zalaerdo.hu e-mail címen szíveskedjenek jelezni!

Jelentkezési határidő: 2022. június 3.

További részletek a Zalaerdő Zrt. nyári táborairól ITT>>>

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: