Csináld magad a Valentin-napi ajándékot fából!

Közeleg a Valentin nap! Te mivel leped meg a párodat? Ha virág és csoki helyett valami egyedi, kézzel készült ajándékot adnál válaszottadnak, íme, mutatunk pár fából készült ötletet. A jelszó: csak természetesen!

1.Különböző vastagságú faágakat egyenlő méretre vágva, ilyen szív alakú díszeket készíthetsz: 

2.Ha a szív helyett más formára szavazol, a vékony faszeleteket felragaszthatod egy képkeretre, majd beletehetsz egy közös fotót magatokról, de a vett virágot feldobhatod egy saját magad csinált kaspóba, vázába is.

3.Ha már február 14. a szerelmesek napja, maradjunk még a szívformánál: leselejtezett deszkákból, parkettadarabokból is mutatós ajándék készülhet, amihez jó ha van egy dekopír fűrészed!

4. Az előző óriás-szív formát feldobhatod közös képekkel is:

5. Nincs is romantikusabb egy gyertyafényes vacsoránál, főleg, ha te készítetted a fényforrás tartóját! Ha egy szép növénnyel lepnéd meg a párod, akkor is jól mutat a kifúrt fa:

6. Szőlőindából, vagy más, rugalmasabb gallyakból könnyen formázhatsz szívalakot. Ajtódísznek, kopogtatónak ez sem utolsó:

7. És végül még egy mutatós dísz: kartonpapírra ragasztva az ágakat szintén egy szép, természetes ajándékot adhatsz párodnak.

(Erdeiprogramok.hu)

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: