2022 februárjában újra megnyitja kapuit a FeHoVa!

2022. február 17-20. között több, mint 100 kiállítóval és számos programmal várja az érdeklődőket a FeHoVa!

Töltsön el a budapesti kiállítási központban egy egész napot, találkozzon régen látott vadász cimborákkal, horgásztársakkal, kiállítókkal, látogassa meg a programhelyszíneket!

Igazi kuriózum lesz Brian Jarvi„Afrikai Menazséria” című monumentális alkotása. Az eredeti festményt az egyik legnagyobb amerikai természettudományi múzeum 27 millió dollárért vásárolta meg. A művész csak 20 reprodukciót készített, a kiállításon látható példány a második a világon.

Mint minden évben, idén is új trófeák láthatók majd a központi diorámában, melyek mellett Muray Róbert grafikus- és festőművészre emlékezünk, a festményeiből összeállított kiállítással.

A vadász színpadon a közönségkedvenc programok mennek majd egymás után: trófeabírálati bemutató (CIC), sólyomröptetés, kutyabemutatók, fegyvertartási és -kezelési tanácsadás, divatbemutató… A FeHoVa szombatján, a vadászkürtösbemutató és verseny után, immár 10. alkalommal foglalják el a vadász színpadot a lelkes jelentkezők, hogy összemérjék tudásukat a FeHoVa Kupa Nemzetközi Szarvasbőgő Bajnokságon.

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival!

Egyidejű rendezvény: IX. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítás

Meghosszabbított nyitvatartás pénteken! A kényelmesebb és kellemesebb kiállítás-látogatás érdekében 2022. február 18-án este 19 óráig várja az érdeklődőket a FeHoVa.

Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség az új HUNGEXPO applikációban, illetve a kiállítás honlapján.

A vadásztársaságok, erdészetek, horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

A kiállítás a jelenlegi magyarországi szabályoknak megfelelően védettségi igazolvánnyal látogatható.

Bővebb információ, részletes programok és online jegyvásárlás: www.fehova.hu

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: