Óvódáknak és hajléktalanszállóknak is fenyőfát adományoztak az erdészek

A fenyőillat és a szépen feldíszített karácsonyfa elengedhetetlen része az ünnepi hangulatnak. Azért, hogy ebből ne maradjanak ki a régió intézményei sem, a Vérteserdő Zrt. minden évben fenyőfák adományozásával segíti az adventi készülődést.

A karácsonyfákat több településen osztották ki: részesültek belőle – többek között – a Máltai Szeretetszolgálat tatai és tatabányai kirendeltségei, óvodák és iskolák, önkormányzatok és az általuk fenntartott intézetek, idősotthonok, hajléktalanszállók is. A fenyőfákat Boglári Zoltán a Vérteserdő erdőgazdálkodási osztályvezetője és Mezei János kommunikációs vezető adta át az intézmények képviselőinek. Összesen 33 darab fával járult hozzá a társaság a dolgozók, gyermekek és rászorulók meghittebb közösségi élményéhez, tettük könnyebbé az ünnepi várakozást.

Az erdőgazdaság a társadalmi felelősségvállalás jegyében igyekszik minél több olyan kezdeményezésben részt venni, ami pozitív hatással van az emberekre. A ősszel tartott szarvasbőgés-hallgató túrákból befolyt összeget is jótékonysági célra fordította a társaság. 

(Vérteserdő Zrt.)

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: