SEFAG: korlátozások az erdőben a balesetek elkerülése érdekében

2021. szeptember 1. – 2021. szeptember 30. között erdőlátogatási korlátozás lép érvénybe a SEFAG Zrt. által haszonbérelt vadászterületeken, azon belül az általa vagyon kezelt erdőterületeken.

A SEFAG Erdészeti és Faipari Zrt. tájékoztatja a tisztelt lakosságot, hogy a 2009. évi XXXVII. Törvény 94. § (2) bekezdésében, valamint 95. § és 96. § foglaltak alapján a SEFAG Zrt. által haszonbérelt vadászterületeken, azon belül az általa vagyonkezelt erdők tekintetében, a vadgazdálkodási állományhasznosítási tervek teljesítése kapcsán felmerülő intenzív vadászati tevékenységgel járó balesetveszély elkerülése érdekében erdőlátogatási korlátozást vezetünk be.

A korlátozás 2021. szeptember 1. – 2021. szeptember 30. között 15:00 – 09:00 óráig tart.

A korlátozás nem érinti a SEFAG Zrt munkavállalóit, az érvényes vállalkozói szerződéssel munkát végző vállalkozókat, a kiadott faanyag gyűjtésére vonatkozó érvényes engedéllyel rendelkezőket, valamint a nem erdőlátogatónak minősülő, egyéb jogszabályok alapján belépésre jogosultakat! Az erdőlátogatás tilalma továbbá a kiépített pályaszerkezettel rendelkező, közforgalom előtt megnyitott utakat és a jelzéssel ellátott túraútvonalakat NEM érinti.

A TILALOM MEGSZEGŐI ELLEN SZABÁLYSÉRTÉSI ELJÁRÁST KEZDEMÉNYEZÜNK!

Bővebb tájékoztatás a www.sefag.hu weboldalon, valamint a 06-30/6756-481 telefonszámon kapható!

A korlátozás alá tartozó területeket megtekinthetik a térképen.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

SEFAG Zrt.

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: