Turistaszállót adtak át Soponyán

A Téry Ödön Nemzeti Turistaház-fejlesztési Program keretében 45 millió forintos kormányzati támogatásból és önerőből a soponyai Ökoturisztikai Központban elkészült a VADEX Zrt. Fácános Turistaszállója.

A csodálatos erdős-tavas környezetben elhelyezkedő soponyai Ökoturisztikai Központ évtizedek óta természetvédelmi találkozók, konferenciák, erdei iskolai táborok kedvelt helyszíne. A növekvő látogatószám, és a különböző turista szervezetek részéről érkező szállásigény korszerű, jó minőségű és megfizethető szálláshely kialakítását indokolta. A szálláshely fejlesztés során 2 db fürdőszobás, minikonyhás apartman és 4 db fürdőszobás szoba, valamint közös teakonyha került kialakításra.

A parkosított udvaron kemence és tűzrakó hely áll vendégeink rendelkezésére, az erdészeti és vadászati múzeum, a nagyvad és szárnyasvad bemutató kert, a gyalogos és kerékpárutak, az erdészeti-, vadgazdálkodási tanösvény pedig a terület élővilágának megismerését szolgálják.

Az épületben található különterem üzleti célú képzésekhez, megbeszélésekhez, szakmai napokhoz is tökéletes választás.

Az apartmanok és szobák igénybe vehetők, melyekről további információt Sárközi Gyulától ökoturisztikai központ vezetőjétől kérhetnek a 06 30 405-3416-as telefonszámon.

Kifejezetten ajánljuk csoportoknak, osztálykirándulás vagy csapatépítő tréning esetén, de szuper táborozó hely, és elvonuláshoz is kiválóan alkalmas.

(VADEX Zrt.)

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: