Kalandos nyári táborokkal vár a Hubertus erdei iskola

A Verga Zrt. álatal üzemeltetett Hubertus Erdészeti Erdei Iskola idén nyáron több időpontban is táborozásra invitálja a gyerekeket. Felismered a különleges növényeket? Tudod, hogy néz ki egy muflon? Voltál már esti vadlesen? Ezúttal mindent megtudhatsz, megtapasztalhatsz!

Tábor a vulkánok földjén

2021. június 28 – július 2.

Az ajkai Hubertus Erdészeti Erdei Iskola idén két alkalommal szervez a nyári szünidőben napközis tábort 6 és 14 éves kor közötti gyermekek számára. A táborok tematikája más és más, így a gyermekek rengeteg hasznos információt tanulhatnak meg a táborok során.

Szeretettel várnak minden kedves gyermeket 2021. június 28 – július 2. közötti táborunkba, ahol a fő téma a Kab-hegy térségének geológiai megismerése. A tábor során a gyermekek sok izgalmas kalandban vehetnek részt és játszva ismerkedhetnek meg a különféle kőzetfajtákkal, azok kialakulásával, valamint a környező természeti képződményekkel. A tábor során lesz kőzet összehasonlítás, kísérletezés mészkővel, vulkánépítés és sok más érdekes program is.

Az 5 napos tábor részvételi díja 21.000.-Ft/fő, a mely tartalmazza a meleg ebédet, a programokon való részvétel költségeit, valamint a buszköltségeket is. A táborozók minden nap 7 óra 30 perckor indulnak és 16 óra 15 percre érnek vissza az ajkai Polgármesteri Hivatal parkolójába.

További információk a +36-88/591-527-es telefonszámon! 

Jelentkezési határidő: 2021. június 21. a szabad helyek függvényében!

Művészeti tábor a Hubertus Erdészeti Erdei Iskolában

2021. július 18 – 23.

Idén ismét megrendezik a már-már hagyománnyá váló művészeti tábort a Hubertus Erdészeti Erdei Iskolában, ahol minden évben feledésbe merülő mesterségeket ismertetnek meg a gyerekekkel. Az idei tábor alkalmával a fafaragás mesterségét hozzák el a résztvevőknek.

Várnak minden 8- 16 év közötti gyermek jelentkezését, ha szívesen kézműveskedik, szeret túrázni, szereti a természetet, és nem riad vissza egy kalandos esti vadlestől sem. Délelőttönként, a túrák keretében a csoport ellátogat a Macskalik víznyelőhöz, az egykoron lakott területként ismert Cservárhoz, a Bazaltbányához és bejárja a Jókai ösvényt is. A túrákon amellett, hogy a gyermekek a teljes hét alatt megismerkedhetnek az erdők hármas funkciójával, többet megtudhatnak a „vágásos” és „szálaló” erdőgazdálkodásról, vagy a víz építő és romboló hatásairól. Ebéd után a táborozók megismerkedhetnek a fafaragás mesterségével, annak alapvető eszközeivel, szerszámaival és el is sajátíthatják a fafaragás kezdő lépéseit! Az esti programokból, természetesen idén sem marad el a közös langallósütés!

A tábor részvételi díja bruttó 40.000 Ft/fő, amely tartalmazza a szállás mellett, a napi háromszori étkezést, valamint a programokon való részvétel költségeit.

További információk a +36-88/591-527-es telefonszámon! 

Jelentkezési határidő: 2021. július 12. a szabad helyek függvényében!

Tábor különleges növények és állatok nyomában

2021. augusztus 9 – 13.

Az ajkai Hubertus Erdészeti Erdei Iskola idén két alkalommal szervez a nyári szünidőben napközis tábort 6 és 14 éves kor közötti gyermekek számára. A táborok tematikája más és más, így a gyermekek rengeteg hasznos információt tanulhatnak meg a táborok során.

Szeretettel várnak minden kedves gyermeket 2021. augusztus 9 – 13. közötti táborunkba, ahol a fő téma a Kab-hegyen élő különleges növények és állatok megismerése. A tábor során a gyermekek sok izgalmas kalandban vehetnek részt és játszva ismerkedhetnek meg különleges növényekkel, mint az enyves zsálya, a hagymás fogasír, az erdei nenyúljhozzám, vagy olyan állatokkal, mint a fürge gyík, a kakukk és a muflon. Ebéd után kézműves foglalkozások és játékos, ügyességi feladatok várják a táborozókat!

Az 5 napos tábor részvételi díja 21.000.-Ft/fő, amely tartalmazza a meleg ebédet, a programokon való részvétel költségeit, valamint a buszköltségeket is. A táborozók minden nap 7 óra 30 perckor indulnak és 16 óra 15 percre érnek vissza az ajkai Polgármesteri Hivatal parkolójába.

További információk a +36-88/591-527-es telefonszámon! 

Jelentkezési határidő: 2021. augusztus 3. a szabad helyek függvényében!

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: