Irány a természet!

Sokan vannak, akik imádnak kirándulni, sőt, akár az éjszakákat is szívesen töltik a szabadban – nekik szól a Tchibo webáruház heti ajánlata, amiben a funkcionális túraruhák mellett egy sor olyan eszközt sorakoztat fel, amivel még kellemesebbé tehető a kint töltött idő. Legyen szó kényelmes nadrágokról vagy felsőkről, vagy épp egészen kicsire összehajtható törölközőről, a kínálatban mindent megtalálunk a kinti programokhoz!

A bézs színben, 36-tól 46-os méretig kapható női rövidnadrág könnyű, rugalmas és strapabíró bi-elasztikus anyagával optimális viseletet biztosít mindenféle szabadtéri programhoz, amihez DryActive Plus kidolgozása is hozzájárul, hiszen a nadrág ennek köszönhetően lélegző, nedvességelvezető és gyorsan száradó is. Nadrágszárai felhajthatók és gombbal rögzíthetők, emellett oldalt két bevágott, hátul pedig két cipzáras zsebe, valamint övbújtatói is vannak.

Remekül illik hozzá a narancssárga színű, „Nature is my home” feliratú női felső, amely XS-től XL-es méretig szerezhető be. Különösen lágy esésű, viszkóztartalmú anyaga DryActive Plus kidolgozással készült, így ez is rendelkezik az erre jellemző, és a szabadtéri programok során oly fontos pozitív tulajdonságokkal. Szabását tekintve enyhén meghosszabbított hátrésszel és kerek nyakkivágással, valamint ejtett vállakkal készült, így összességében egy lezseren illeszkedő darabról beszélünk, ami tökéletes választás lehet kirándulásokhoz.

Ha a szabadban is a kifejezetten nőies megoldásokat kedveljük, akkor érdemes lehet beszerezni a mintás, sötétkéknői funkcionális ruhát, amely XS-től XL-es méretig érhető el. Természetesen ez a darab is DryActive Plus kidolgozású anyagból készült, derékrészén rejtett húzózsinórral, oldalt pedig 1-1 bevágott zsebbel és szabad mozgást biztosító oldalhasítékokkal. A ruhát emellett divatos, nyomott minta díszíti, és szintén a csinos megjelenéshez járul hozzá az ujjak rögzített felhajtása és a V-alakú nyakkivágás is.

Hűvösebb napokon érdemes lehet kiegészíteni a könnyű darabokat – ehhez a három színbenkapható női funkcionális kapucnis felső, és a sötétkék színben elérhető összehajtható steppelt női mellény egyaránt remek választás. Az XS-től XL-es méretig elérhető darabok közül a sötétkék, világoszöld és sárga színekben választható felső strukturált anyagból, DryActive Plus kidolgozással készült, húzózsinórós kapucnival és elülső, állvédős cipzárral, két bevágott zsebbel és bőrhatású, divatos díszítőelemekkel. A puha és meleg köztes réteggel készült mellény esetén környezetbarát evoPel impregnálás biztosítja a víztaszítóságot, emellett gallér és kapucni is van rajta, hogy még hatékonyabban védjen a csapadékosabb időjárás esetén. A mellény karcsúsított szabással, rugalmas oldalbetoldásokkal készült, alsó szegélyei lekerekítettek, két oldalsó zsebe pedig (melyek közül bármelyikbe behajtogatható az egész mellény) rejtett cipzárakkal rendelkezik.

Kempingezéshez célszerű minél kevesebb holmit cipelni, ezért különösen praktikusak az olyan darabok, amelyek kis helyet foglalnak. Törölközőre pedig mindenképp szükségünk lesz a szabadban is, így remek megoldást jelent a színes mikroszálas törölköző, amely különösen gyorsan szárad. Emellett remek nedvszívó képességgel is rendelkezik, és egészen kicsire összehajtható, e formájában pedig a rávarrt, rugalmas pánttal rögzíthető!

Az autózás során jön majd jól az autós csomagtartó rendszerezőtáska, amely nem csak a természetjárás híveinek szól, hiszen egy bevásárlás során épp olyan hasznos, ha átlátható marad a csomagtér. A rendszerezőben átláthatóan tárolhatók játékok, sportfelszerelések és a kempingezéshez szükséges eszközök is, emellett egyik nagy zsebében egy beleillő, kivehető hűtőtáska is található. Ha pedig épp nincs rá szükségünk, a teljes rendszerező helytakarékosan hajtható össze, hogy ne foglaljon sok helyet!

A teljes kínálatban természetesen ezúttal is rengeteg olyan ruhát és praktikus eszközt találunk, amelyekkel kényelmesebb és egyszerűbb lehet a természetjárás, így a kinti programok híveinek mindenképp érdemes alaposan átböngészni az összes lehetőséget!

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: