Ültessünk együtt egy fát a fenntartható jövőért!

Ültessünk együtt egy fát a fenntartható jövőért! A Föld napja projekt mellett az OMV Hungária Kft. egy másik, kizárólag a magyarországi erdőkre koncentráló programot is elindít. Az Országos Erdészeti Egyesülettel közös akció keretében április közepétől az év végéig vouchereket lehet majd vásárolni a társaság töltőállomásain, melyek 1-1 facsemete elültetésének és későbbi ápolásának költségét fedezik a magyarországi erdőkben.

A kuponokból összegyűlt teljes összeget az OMV az Országos Erdészeti Egyesületnek utalja át. Ebből a forrásból a szervezet az első csemetéket 2021 októberében, az Erdők Hete keretében ülteti el.

Ezzel a partneri kapcsolattal az OMV Hungária felajánlja a vásárlói számára, hogy hozzájáruljanak a hazai erdőtelepítési programhoz, s vele együtt a természeti értékek megóvásához.  A klímaváltozás elleni küzdelemben ugyanis kulcsszerepet töltenek be az erdők.

A fával borított területek szerencsére folyamatosan gyarapodnak hazánkban, de egy-egy voucher megvásárlásával bárki hozzájárulhat ennek a tendenciának a növeléséhez.

(OMV, OEE)

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: