Hamarosan látogathatók a Balatonlelle és Szántód környéki erdei építmények

A Balatonlelle-Kishegyi Parkerdőben, valamint a Szántód környéki erdők területén kirándulóbarát létesítmények épülnek, melyeket hamarosan birtokba lehet venni, azonban a projekt lezárásig még hátra vannak kisebb munkálatok. Az átadásig a terület nem látogatható, balesetveszélyes!

A SEFAG Zrt. által, GINOP-7.1.9-17-2018-00016 azonosítószámú, „Balaton madártávlatból” Kilátók és kilátópontok hálózatba kapcsolása címet viselő projekt keretében létesített panoráma és pihenő teraszok és ezekhez kapcsolódó játszó terek, sportpályák, egyéb pihenő alkalmatosságok, valamint a megközelítésüket szolgáló utak még kivitelezés alatt állnak, így közvetlen környezetük még munkaterület! Jelen állapotukban egyes eszközök balesetveszélyesek, az objektumok környezete is füvesítés, illetve tereprendezés alatt áll, így az idő előtti használat nemcsak a műszaki átadást hiúsíthatja meg, hanem késlelteti a mielőbbi kulturált környezet létrejöttét is.

“Kérjük a Tisztelt Kirándulókat, hogy a beruházás teljes elkészültéig szíveskedjenek tartózkodni használatuktól. A pihenőhelyek és azok környéke terveink szerint néhány héten belül teljes mértékben használható lesz, erről haladéktalanul tájékoztatni fogjuk Önöket. Addig azonban szíves türelmüket kérjük!”

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: