A zalai erdőket örökíthetjük meg a rajzpályázaton

A 2021. évi „Egy a Természettel” Vadászati- és Természeti Világkiállításra készülve a Zala Megyei Vadászkamara és Vadászszövetség „Zala egy a természettel” címmel rajz- és művészeti pályázatot hirdet általános iskolások részére.

A maximum A4-es méretű alkotások készítésénél az eszközök kreatívan használhatók. A hagyományos festészeti, rajzolási módokon kívül, a környezettudatosság jegyében csomagoló papírok, fonalak, magok, termések, gyöngyök, ruha- és műanyagok stb. újrahasznosításával készült pályaműveket is várunk.

Az alkotásokat a Zala Megyei Vadászkamara címére (8900 Zalaegerszeg, Petőfi Sándor u. 39.) kérjük eljuttatni 2021. június 15-ig!

Pályázni lehet egyénileg és oktatási intézményen keresztül. Kérjük, hogy a pályamunkák hátoldalára olvashatóan írják fel a pályázó nevét, életkorát, a kapcsolattartó telefonos elérhetőségét, posta- és e-mail címét.

A beérkezett alkotásokat zalai művészekből álló szakértő zsűri értékeli. A díjazottakat telefonon, vagy e-mailben 2021. augusztus 15-ig tájékoztatják a szervezők.

A nyerteseket a Helikon Kastélymúzeum, a Vadászati Kulturális Egyesület Dunántúli régiója, a VKE Diana Vadászhölgy Klub Zala Megyei Szervezete, a Szecessziós Műhely, a Zalai Gímszarvasért Alapítvány, a Zalaerdő Zrt. és a Szervezők értékes ajándékokkal jutalmazzák.

A kiemelkedő alkotásokat a Bürü Zalai Vadászati Oktatási Központban kiállítják, rendezvényeken felhasználják. Amennyiben a pályázó a pályázat benyújtásával egy időben máshogy nem rendelkezik, lemond a mű tulajdonjogáról.

További információ
E-mail: zala@omvk.hu
Telefonszám: +36303212552

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: