Festmények vásárlásával támogathatjuk a Kecskeméti Arborétumot

Az idei évben a járványhelyzet miatt le kellett mondani a Kiskunsági Alkotótábort a KEFAG Zrt. Bugaci Erdészeténél, és a hagyományos, kiállítással egybekötött művészeti vásárt sem tarthatták meg. Annak érdekében, hogy a művészetkedvelők ne maradjanak alkotás nélkül, az erdőgazdaság honlapján létrehoztak egy galériát, ahol nemcsak gyönyörködhetnek a társaság tulajdonát képező varázslatos képekben, hanem lehetőséget biztosítanak a vásárlásra is.  Minden egyes elkelt alkotás értékét az ingyenesen látogatható Kecskeméti Arborétum fenntartására és további fejlesztésére fordítják!

Tóth László: Sukorói házak

A vásznon erdélyi boglyák, száz éves fák, vadászlak és Dunaparti panoráma is megelevenedik. Az online galériában hazai alkotók műveiből válogathatunk, melyek remek ajándékok lehetnek a közelgő ünnepekre művészetkedvelő ismerőseinknek, de saját otthonunk díszét is képezhetik a páratlan alkotások.

A megvásárolt festmények összegét idén is jó célra fordítják: az ingyenesen látogatható Kecskeméti Arborétum fenntartása és további fejlesztése cél!

Az aukció menetéről bővebben ITT olvashatnak, a megvásárolható festmények ITT érhetők el>>>

 

 

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: