Márciusban FeHoVa, májusban Utazás kiállítás a Hungexpón

A megszokottól eltérően nem februárban, hanem 2021 márciusában várja a kiállítókat és a látogatókat a FeHoVa és az AgromashEXPO.

A Hungexpo Zrt. ezúton tájékoztatja kiállítóit és látogatóit, hogy a COVID-19 vírus okozta járványhelyzettel kapcsolatos intézkedések miatt a jövő év elejére tervezett kiállítások időpontja módosul.

Magyarország legnagyobb agrárgépipari szakmai rendezvénye, az AGROmashEXPO 2021. március 3-6. között; a Kárpát-medence vadászainak, horgászainak és természetkedvelőinek legnagyobb találkozója, a FeHoVa kiállítás és a vele egy időben tartott Budapest Boat Show 2021. március 18-21. között; az ország legjelentősebb turisztikai seregszemléje, az Utazás kiállítás 2021. május 6-9. között kerül megrendezésre a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban.

A Hungexpo Zrt. Magyarország és a régió vezető kiállítás- és konferenciaszervező cége, amelynek rendezvényei évtizedek óta a magyar gazdaság helyzetének értékmérői. Cégünk hisz abban, hogy a járvány lecsengésével, az eddig megszokott, szükséges biztonsági intézkedések betartásával kiállításaink nemcsak újra indulnak, hanem továbbra is a magyar gazdaság fellendülésének motorjai lesznek.

A 2021-es FeHoVa előkészületei már megkezdődtek, dolgozunk a jövő évi újdonságokon, a sokak által várt trófeakiállításon, a népszerű hagyományos programokon, bemutatókon, versenyeken. A rendezvényre eddig 3000 m2-t foglaltak le a cégek, a törzskiállítók szinte mind beküldték már a jelentkezésüket, folyamatosan érkeznek az újabb kiállítói érdeklődések.

A FeHoVa egyidejű rendezvénye a Budapest Boat Show Nemzetközi hajókiállítás lesz, a szakmai programok sora pedig egy új, Kittenbergerről szóló konferenciával bővül.

A társas programokon történő részvétel megváltozott körülményeire és a napjainkban támasztott igényekre és elvárásokra reagálva, a Hungexpo mindent megtesz, hogy kiállítói és látogatói számára a járvány kockázatait minimalizáló környezetet biztosítson rendezvényein.

Összeállították POST COVID kézikönyvüket, valamint meghatározták a Kiállítási Központ területére vonatkozó belépési szabályzatot, melyek részletei megtalálhatók a kiállítás honlapján. A kialakított egészségvédelmi koncepció tartalmazza a fokozott higiéniai szabályokat, segíti a társas érintkezés szabályainak betartását, minimalizálja a fertőzés kockázatát a Kiállítási Központban tartott kiállítások lebonyolításának ideje alatt.

Ezen szabályok betartása mellett, több mint féléves kényszerszünet után megrendezésre kerülő CONSTRUMA kiállítási csokor, valamint az IPAR NAPJAI és AUTOMOTIVE HUNGARY szakkiállítások eredményesen zárták a 2020-as évet a budapesti Kiállítási Központban.

A világjárvány okozta nehézségek ellenére a résztvevő kiállítók, látogatók és partnerek többségében pozitívan értékelték a kiállításokat. Egyetértettek abban, hogy a gazdaság újraindítása azon is múlik, hogy a cégek, az eladók és a vevők, a kiállítók és a látogatók a járvány idején is megtalálják-e a mostani eseményekhez hasonló kapcsolatteremtési lehetőségeket.

Ne feledje, 2021. március 18-21. között ismét FeHoVa!

Jöjjön el Ön is családjával, barátaival, kollégáival!

A vadásztársaságok, erdészetek, horgászegyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok, valamint további kedvezményes jegyvásárlási lehetőségek december közepétől megtalálhatók a kiállítás honlapján.

További Bővebb információ, járványügyi intézkedések és kiállítói jelentkezés: www.fehova.hu 

(HUNGEXPO)

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: