Kefag: Nem látogatható a Vackor Vár erdei iskolához tartozó lombkorona tanösvény

A „Kormány 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelete a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről” előírt vészhelyzeti rendelkezéseknek megfelelően a KEFAG Kiskunsági Erdészeti és Faipari Zrt. az alábbiakról tájékoztatja látogatóit, vásárlóit és vendégeit.

Javasoljuk, hogy ügyfeleink elektronikusan és/vagy telefonon intézzék ügyeiket, hogy a személyes találkozások alkalmait lehetőség szerint minimalizáljuk. Amennyiben személyes ügyintézésre kerül sor, kérjük, viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot, és használják a kihelyezett kézfertőtlenítőket!

A KEFAG Zrt. által üzemeltetett összes szálláshely (Bucka Szálló, Bugaci Vadászház, Császártöltési- és Solti Kulcsosház, Juniperus Park Hotel, Nyíri- és Sáskalaposi Vadászház, Tőserdő Kastély Üdülő, Vackor Vár Erdei Iskola) turistákat nem, csak üzleti, gazdasági vagy oktatási célból érkezett vendégeket fogadhat.

Nem fogad látogatókat a bugaci Alföldfásítási Múzeum és a kecskemét-hetényegyházi 1848-49-es gyűjtemény.

A Szent Hubertus Parkerdő (Nyíri-erdő) 2021. március 15-ig zárva tart, a Vackor Vár Erdei Iskolához tartozó Lombkorona tanösvény jelenleg vezetett formában sem látogatható.

A Kecskeméti Arborétum és a Társaságunk által kezelt parkerdők, valamint az egyedi korlátozással nem érintett erdők továbbra is látogathatók a járványügyi szabályok betartásával.

Jelen járványügyi intézkedések nem érintik Társaságunk erdősítési és termelési üzletágait.

A KEFAG Zrt. a rendelkezésre álló eszközökkel és az elrendelt, életbe lépett óvintézkedésekkel megtesz mindent annak érdekében, hogy felelős munkáltatóként, védje a munkavállalóit, partnereit, valamint a lakosságot.

Köszönjük szíves megértésüket! Vigyázzunk egymásra!

Kefag Zrt.

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: