Ősszel is kisvasutas, csillagos programok várnak a somogyi erdőkben

Télen-nyáron, esőben vagy napsütésben is kiváló program az Erdők Háza, Kaposvár belvárosában. Emellett számos érdekes programmal várnak a somogyi erdők – nem csak szünidőben!

Megváltozott nyitvatartási idővel, de továbbra is színes és érdekes látnivalókkal, interaktív felületekkel várja látogatóit az Erdők Háza Látogatóközpont Kaposvár belvárosában. Aki szeretne az erdővel, annak élővilágával, vagy az erdész szakmával megismerkedni, vagy csak éppen egy jót és tartalmasat játszani, mindazoknak ajánljuk szíves figyelmébe a létesítményt. Az iskola kezdetével kiváló iskolai órák és foglalkozások megtartására is, hiszen számos szemléltetési lehetőség található itt, amelyek mindegyike tapintható és kipróbálható.

Aki szeretne hosszabb időt tölteni az erdő bűvöletében – akár egyénileg, családdal, vagy iskolai csoporttal, az Erdők Háza után feltétlenül látogasson el a Zselicbe, ahol erdei környezeben kapcsolódhat ki a Zselici Csillagparkban – az erdei túrákon éjjel és nappal, a planetáriumi programokon vagy a szabadtéri csillagászkodáskor, vagy éppen a szórakoztató foglalkozásokon.

S aki ennél is mozgalmasabb kikapcsolódásra vágyik, mindezek után feltétlenül üljön fel a Mesztegnyői Erdei Vasútra, amely több, mint 8 kilométer hosszon kanyarog az erdő rengetegében, láttatva az erdő növény és állativilágát is.

Sefag Zrt.

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: