Idén online tartják meg az erdészeti nyílt napot

A járványhelyzetre való tekintettel az Egererdő Zrt. úgy döntött, hogy 2020-ban az Egri és Mátrafüredi Erdészeti Nyílt Napok helyett, Online Erdészeti Nyílt Napot szervez.

A természetkedvelők már megszokhatták, hogy ősszel az Egererdő Zrt. erdészeti nyílt napot tart két helyszínen is, ahol rengeteg érdekes információval gazdagodhatnak kicsik és nagyok egyaránt. A koronavírus-járvány okozta bizonytalan helyzet miatt azonban idén kicsit változik a hagyomány. 

Szereted az erdei állatokat és növényeket? Érdekel az erdőgazdálkodás művészete és szívesen betekintenél az erdő és erdészek rejtélyes világába? Az Egererdő Zrt. dolgozói minden érdeklődőt szeretettel várnak idén is, csak ezúttal ONLINE.

“Idén kisebb videók formájában mutatjuk be az erdő sokszínű világát és kincseit, a klímavédelemben betöltött fontos szerepét és az erdészek munkáját. A videók során olyan erdész kollégáink kalauzolják a nézőket, akikkel korábban a rendezvényeken élőben is találkozhattatok, de most kicsit másképp szólnak a gyerekekhez” – áll a programajánlóban.

Az első beharangozó felvételt a nyílt nap tervezett időpontjában, 2020. szeptember 4-én teszik közzé az Online Erdészeti Nyílt Nap youtube csatornán, majd munkanapokon hétfőn, szerdán és pénteken nézhetők meg a különböző témájú érdekes erdei bejelentkezések Heves, Nógrád és Borsod-Abaúj Zemplén megye gyönyörű erdőségeiből.

Egészen október első hetéig fogják közzé tenni videókat, melyek visszanézhetőek lesznek a youtube csatornán. 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: