Kiállítással nyitott újra az Erdők Háza Látogatóközpont

Az Erdők Háza Látogatóközpontban megnyílt és látogatható a “Természet adta kincsek megjelenítése az alkotásokban” című kiállítás. A Kaposfüredi Alkotók Csoportjának tagjai olajfestmények, fa- és csontfaragások, kerámiák, „szalagszobrok”, patchwork technikával készített alkotások útján kívánják bemutatni, hogy a természet mire ihlette őket.

A látogatóközpontban a kiállítás mellett még számos, az erdő kincseit bemutató interaktív látnivaló is fogadja a közönséget.

A kaposvári Bajcsy-Zs. utcai, műemlék jellegű, régi erdészeti épületet olyan bemutatóhellyé, foglalkoztató teremmé varázsolta a SEFAG Zrt., ahol az óvodás- és iskolás korú gyermekek, családok, turisták, érdeklődők barangolhatnak az „erdő rejtekei” között.

Eközben az erdő élővilágáról, az erdőben zajló munkálatokról, az erdész és vadász hivatásról – interaktív játékok és információs tablók, valamint izgalmas és hasznos foglalkozások, előadások, digitális tananyagok segítségével – új ismereteket szerezhetnek kicsik és nagyok egyaránt.

A 230 m2 alapterületű kiállítás interaktív tablókkal, gyakorlati terepasztalokkal, érzékszerveinkre hagyatkozó élményszobákkal, rovar- és madár makettekkel várja a kicsiket, nagyokat, családokat, szakmai, nyugdíjas és civil egyesületeket, baráti társaságokat, turistákat, természet kedvelőket mérsékelt/kedvezményes belépő díjért.

További információ, belépőjegyek ITT>>>

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: