Kisvasutazás, csillagles – Nyári táborok a somogyi erdőkben

Alsós diákok részére szervez természetismereti tábort a SEFAG Zrt. júliusban. A résztvevőkre izgalmas kalandok és játékos, interaktív programok várnak a somogyi erdők legérdekesebb helyszínein.

A tavalyi nagy sikert követően újra napközis tábort szervez alsós diákoknak a somogyi állami erdőket gondozó SEFAG Zrt. Az „erdő és a csillagok” mottójú program a kényszerű bezártság hónapjai után tökéletes alkalom lesz arra, hogy a gyerekek a négy fal közül kiszabadulva felfedezzék és megismerjék a minket körülvevő természetet.

A tábor öt napja alatt izgalmas programok, interaktív játékok és sok-sok erdőjárás vár rájuk.

  • Utazhatnak a Mesztegnyői Erdei Vasúton,
  • csillagászati távcsővel fürkészhetik az égboltot,
  • megismerhetnek érdekes állat- és növényfajokat,
  • de az Erdők Házában lesz kézműves program erdei alapanyagokkal
  • és természetfilm-vetítés is.

A várható nagy érdeklődésre tekintettel két csoportot fogad az erdőgazdaság: az első július 6-tól 10-ig, a második pedig július 13-17. között várja a diákokat. Találkozó minden reggel Kaposváron az Erdők Házában lesz, ahonnan a SEFAG Zrt. szállítja a gyerekeket az aznapi kaland helyszínére.

A részvételi díj 25 ezer forint/fő, ami napi háromszori étkezést is tartalmaz a programok mellett. Jelentkezni június 30-ig lehet Dobos Ildikónál, az Erdők Háza Látogatóközpont vezetőjénél a 82/505-175-ös számon vagy a rendezveny@sefag.hu címen lehet.

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: