Irány a természet!

Ha kempingezésről van szó, akkor az emberek jól láthatóan két táborra szakadnak: vannak, akik imádják a kicsit (néha nagyon) nomád körülményeket, míg másokat semmivel sem lehet meggyőzni arról, hogy élvezetes is lehet, ha pár napig nem ágyban, kényelmes, vastag matracon alszanak. A Tchibo webáruház heti ajánlata az első csoportnak szól, hiszen olyan darabokat tartalmaz, amelyek igazán jól jöhetnek, ha pár napra kiszakadnának civilizációból, de szeretnék ezt a lehető legkomfortosabb módon tenni!

Nomádabb körülmények esetén sem kell lemondani a csinos megjelenésről – amely egyben praktikus is lehet, hogy alkalmazkodjon a körülményekhez – így a heti ajánlatban olyan darabokat is találunk, mint például a sötétkék csíkos női funkcionális ruha, amely DryActive Plus kidolgozással készült, így lélegző, nedvességelvezető és gyorsan szárad, mindezt XS-től egészen XL-es méretig biztosítva. Lágy esésű, viszkóztartalmú anyagból készült, a derékrészen rejtett húzózsinórral, valamint két oldalsó, bevágott zsebbel, amelyekhez olyan csinos megoldások társulnak, mint például az ejtett váll – éppen ezért ez a ruha nemcsak sportcipővel, a természetben állja meg a helyét, hanem néhány kiegészítővel akár elegánsabb szett alapjául is szolgálhat.

Könnyű és strapabíró, mégis nőies: a khaki színű softshell funkcionális szoknya olyan belső rövidnadrággal készült, melynek anyaga a DryActive Plus kidolgozásnak köszönhetően annak minden előnyét megadja, miközben a külső szoknya víztaszító a környezetbarát ecorepel® impregnálás révén. A 36-tól 46-os méretig elérhető szoknya széles, rugalmas derékrésze minden helyzetben optimálisan illeszkedik, a teljesen szabad mozgásról pedig az oldalsó és a hátsó hasítékok gondoskodnak, a legfontosabb apróságoknak pedig egy farzseb biztosít helyet.

Friss és üde menta színben szerezhető be a saját zsebébe egészen kicsire összehajtható női steppelt mellény, ami a változékony időjárás esetén jöhet igazán jól. Puha, könnyű és meleg köztes rétege védelmet nyújt a csípős szél ellen, de akkor sem kell másik darab után néznünk, ha elered az eső, hiszen a magasan záródó gallérral ellátott mellény környezetbarát ecorepel® impregnálással készült, és kapucnija is van. Két oldalsó, rejtett cipzárral ellátott zsebében elférnek a kulcsok és a telefon, miközben a rugalmas oldalsó betoldások és a karcsúsított szabás kombinációjának köszönhetően lazán követi a test vonalát, és teljesen szabad mozgást biztosít, XS-től egészen XL méretig.

A kínálatban férfiak számára is találunk kifejezetten túrázáshoz, kempingezéshez alkalmas darabokat: a zöld színben kapható funkcionális pólóing például DryActive Plus kidolgozással készült a funkcionalitás jegyében, miközben az olyan részletek sem hiányoznak róla, amelyek a kellemes megjelenést biztosítják – ilyen például a három gombbal ellátott elülső gomboláspánt. Kétrétegű gallérja és hosszabbra szabott hátrésze van, emellett oldalhasítékok gondoskodnak a teljesen szabad mozgásról az S-től XXL méretig kapható felsőn.

Szintén S-től XXL méretig, bézs színben szerezhető be a férfi nadrág övvel, ez egy 2 az 1-ben funkcionális nadrág, amely DryActive Plus kidolgozással készült, ráadásul a nadrágszárai levehetők, így egyetlen darab elég lesz minden időjárási körülmény és terep esetén! A nadrág a derékrészen található rugalmas betoldásoknak köszönhetően mindig jól illeszkedik, de a hozzá tartozó övvel biztosan tökéletesen be tudjuk majd állítani a legkényelmesebb bőséget. A nadrág övbújtatói emellett akkor is jól jönnek, ha valamilyen eszközt karabinerrel szeretnénk majd jól hozzáférhető helyre rögzíteni, de két bevágott zsebet, két farzsebet és 1-1 oldalzsebet is találunk a nadrágszárakon, így biztos, hogy minden fontos apróságnak vagy akár nagyobb dolognak könnyedén helyet lehet találni.

Egy hosszabb, akár többnapos túra esetén fontos, hogy a magunkkal vitt ételek és különféle eszközök egyszerű és kényelmes módon tarthassanak velünk. Ebben segít a sötétkék és bordó színben is kapható 18 literes víztaszító túrahátizsák, amiben elegendő hely áll rendelkezésre ahhoz, hogy semmit ne kelljen otthon hagynunk. Erős, strapabíró, víztaszító anyagból készült, nagyméretű, felülről nyitható főrekesszel, két oldalsó, nyitott rekesszel és egy kívülről is hozzáférhető belső rekesszel. A két oldalsó rekeszben könnyen hozzáférhető módon elfér egy-egy fél literes palack, emellett a hátizsák a kényelemről is gondoskodik, hiszen állítható hosszúságú vállpántjai vannak.

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: