Jövő héten nyit a FeHoVa!

A rendezvényen számos ország közel 300 kiállítója kínálja termékeit, szolgáltatásait az érdeklődőknek:  fegyverek, kések, ruházat, kiegészítők, távcsövek, csalik, népszerű horgász márkák, sátrak, orsók, úszók, vadász utak, horgásztáborok, kiránduló helyek, erdészházak… a választék rendkívül széles.

A kiállítók listája itt olvasható>>>

A kiállítói kínálat mellett évről évre hagyományos és új programokat, szakmai konferenciákat, bemutatókat, élménybeszámolókat láthat, hallgathat az, aki kilátogat a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba. Honlapunkon megtalálja az állandó, valamint a színpadi programokat egyaránt, helyszínekre lebontva.

Vegyen részt az Erdő-Mező és az Erdeiprogramok.hu nyereményjátékán és nyerjen belépőjegyet a kiállításra!

Találkozzunk a FeHoVa-n!

Általános információ:

Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség a kiállítás honlapján.

A vadásztársaságok, horgász egyesületek, erdészetek, fegyveres testületek, lövész egyesületek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Meghosszabbított nyitvatartás pénteken! A kényelmesebb és kellemesebb kiállítás-látogatás érdekében 2020. február 14-én este 19 óráig várja az érdeklődőket a FeHoVa.

Belépés
Változás az előző évekhez képest!
február 13., csütörtök: kizárólag a III. kapu-n lehet belépni a kiállítás területére
február 14-16., péntek – vasárnap: I. és III. kapu

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a FeHoVa-ra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső, Kőbánya-Kispest és Kelenföld állomásokra.

A helyszínen a pénztárakban érintős bankkártyával vagy HelloPay kártyával lehet belépőjegyet vásárolni, készpénzzel nem.

Bővebb információ: www.fehova.hu

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: