Irodalmi pályázat: környezettudatosság a zalai dombok-völgyek között

A Zalaerdő Zrt. irodalmi pályázatot hirdet a Zala Megyei Vadászkamara és Vadászszövetség „Zalai dombok-völgyek között” című rajzpályázatához kapcsolódva általános iskolások részére „Környezettudatosság a zalai dombok-völgyek között” címmel.

A két pályázat nem zárja ki egymást, tehát egy pályázó egyidejűleg mindkét megmérettetésre jelentkezhet. Az irodalmi pályázatra általános alsó és felső tagozatos, valamint középiskolai diákok munkáit egyaránt várjuk, a korcsoportokat a beérkezett pályaművek alapján határozzuk meg.

A műfaj szabadon választott, várjuk a témába vágó elbeszéléseket, verseket, novellákat, meséket. A cél, hogy a fiatalok megmutassák tehetségüket, elképzeléseiket, gondolataikat.

Kíváncsiak vagyunk rá, hogy a diákok miképpen gondolnak a természet, a Föld és a környezet jövőjére, milyen lesz a világ 20-30 év múlva, amikor nekik kell tovább őrizni a kölcsönbe kapott bolygó, ezen belül Zala megye természeti értékeit.

Terjedelem: maximum 6 A4-es gépelt oldal, Times New Roman betűtípussal, 12-es betűmérettel, szimpla sorközzel. Egy pályázó maximum 3 irodalmi pályaművet küldhet.

Az anyagokat „Irodalmi pályázat” jeligével kérjük eljuttatni a Zalaerdő Zrt. címére (8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.), vagy elektronikusan a steyer.edina@zalaerdo.hu e-mail címre, másolatban a kozjolet@zalaerdo.hu címre 2020. június 30-ig.

Pályázni lehet egyénileg és oktatási intézményen keresztül is. Kérjük, hogy a pályázathoz mellékelve nyomtatott betűvel vagy gépelve írják fel a pályázó nevét, életkorát, iskoláját, osztályát, postacímét, valamint telefonos elérhetőségét, e-mail címét. Információ: steyer.edina@zalaerdo.hu.

A díjazottakat előzetesen telefonon, vagy e-mailben tájékoztatjuk. A nyereményeket 2020. augusztus 29-én az Országos Vadásznap és Zalai Vadászati Évadnyitón, a Sohollári-völgyben (GPS: N 46.7257; E 16.8953) adjuk át a helyezetteknek.

A beküldött alkotásokat az eredményhirdetést követően megőrizzük. A pályázó munkájának benyújtásával elfogadja, hogy írását/írásait a Zalaerdő Zrt. kiadványaiban felhasználja.

Zalaerdő Zrt.

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: