A Hargita élővilága és Fekete István munkássága is megelevenedik a FeHoVán

FEHOVA – a Kárpát-medence horgászainak, vadászainak és természetkedvelőinek nagyszabású találkozója ez alkalommal is négy napig vár minden vadászt, erdészt, horgászt, természetkedvelőt és fegyver rajongót. 

A trófeakiállítás keretein belül látható lesz többek között Hargita élővilága, Molitorisz Károly és dr. Ádámfi Tamás legkedvesebb trófeáinak bemutatója, valamint Kiss Richárd festményei. Megemlékezünk Fekete István és Schell József haláláról is, akik mindketten ötven éve hunytak el.

Természetesen a vadász színpadon láthatók lesznek trófeabírálatok, sólyomröptetések, fegyverkezelési és -tisztítási tanácsadás, divatbemutatók, könyv vagy DVD premierek (Molitorisz Károly, id. Gyimesi György, Tóth Éva, Hidvégi Béla), dedikálások, gasztro programok, a szombati nap pedig ismét a kürtösöké és a szarvasbőgést mesterfokon űző versenyzőké.

De nem csak a színpad, hanem a kiállítók serege is várja a látogatókat. A kiállításon az erdészeti és faipari cégek is bemutatják termékeiket, szoltáltatásaikat, így ők is hozzájárulnak a színes kínálathoz.

A horgász színpadon folyamatosan váltják majd egymást a csali-, technikai és újdonság bemutatók. Az érdeklődők belehallgathatnak a 2019-es világbajnokságokról szóló beszélgetésekbe, élménybeszámolókba, hiszen jelen lesznek világverő magyar női válogatott tagjai (Deli Ibolya, Gyulánszki Nikolett, Kovács Hajnalka, Kulcsár Aranka, Rudnay Csilla, Walter-Barna Diána), a szintén világbajnok férfi feeder-válogatott tagjai (Döme Gábor, Erdei Attila, Sipos Gábor, Sivák Mátyás, Szabó Tamás, Walter Tamás), valamint a VB ezüstérmes csónakos pergető válogatott tagjai (Deák Ferenc, Hipszki Róbert, Oláh Peter, Tóth László) is.

A hagyományokhoz híven a pergető-medencében és az óriás akváriumnál is szintén érdekes programok zajlanak majd.

FeHoVa 27. Fegyver, horgászat, vadászat nemzetközi kiállítás

Időpont: 2020. február 13-16.
Helyszín: HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ

Egyidejű rendezvények, programok:

  • VIII. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítás (CAC, CACIB)
  • II. FeHoVa Nemzetközi Nyílt Preparátor Verseny a Magyar Vadászlap közreműködésével 

Általános információ: 

Kedvezményes napijegyvásárlási lehetőség a kiállítás honlapján. 

A vadásztársaságok és erdészetek tagjai kedvezményes csoportos belépőjegyet válthatnak a kiállításra. A kedvezményre jogosító kuponok megtalálhatók a kiállítás honlapján.

Meghosszabbított nyitvatartás pénteken! A kényelmesebb és kellemesebb kiállítás-látogatás érdekében 2020. február 14-én este 19 óráig várja az érdeklődőket a FeHoVa.

Belépés

Változás az előző évekhez képest!

  • február 13., csütörtök: kizárólag a III. kapu-n lehet belépni a kiállítás területére
  • február 14-16., péntek – vasárnap: I. és III. kapu

A helyszínen a pénztárakban érintős bankkártyával vagy HelloPay kártyával lehet belépőjegyet vásárolni, készpénzzel nem.

Bővebb információ: www.fehova.hu

 

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: