Elég bátor vagy egy éjszakai kalandhoz a Budakeszi Vadasparkban?

Voltál már éjszaka igazi vadak között? Amit a máskor nem hallható neszezések, horkantások és huhogások tesznek még vérfagyasztóbbá, nem beszélve az elemlámpa fényében megvillanó szempárokról…

Az éjszakai szakvezetés során a látogatók szakvezető kíséretében bepillantást nyerhetnek a Budakeszi Vadaspark záróra utáni életébe. Az itt lakó állatok némelyike éjszakai életmódot folytat, így mikor a nap lenyugszik, ők akkor kezdik – vagy épp folytatják – a szokásos napi rutint: esznek, játszanak, vadásznak, vagy éppen aktív társadalmi életet élnek.

Bárki részt vehet az éjszakai túrán, aki nem fél a sötétben, és szereti a kalandokat. A hátizsákban feltétlenül legyen valamilyen világító eszköz (elem-, vagy fejlámpa), de a forró teával töltött termosz, meleg öltözet és a bátor hozzáállás se maradjon otthon!

A program kb. 2,5 – 3 órás, alkalmanként kettő, maximum 50 fős csoport indul.

Időpontok:

  • Március 1., 8., 15., 22., 29. ( Gyülekező a Főbejáratnál 17.45-től. A program 18.00 órakor kezdődik és kb. 21:00-ig tart)
  • Április 5., 12., 19., 26., ( Gyülekező a Főbejáratnál 18.45-től. A program 19.00 órakor kezdődik és kb. 22:00-ig tart)

Jegyek:

  • Felnőtt 2.600 Ft
  • Gyerek (2-14 éves korig) 1.200 Ft

A jegyeket a helyszínen, a program kezdete előtt lehet megvásárolni.

REGISZTRÁLNI ITT LEHET>>>

(Fotó: Budakeszi Vadaspark)

EXKLUZÍV ÉJSZAKAI SZAKVEZETÉS CSOPORTOKNAK

Legalább 25 fős csoportok részére az Éjszakai szakvezetéseket követő szombati napokon külön szakvezetést is indítanak.

Az exkluzív csoportvezetésekre az estivezetes@bkvp.hu e-mail címen lehet regisztrálni.

(Erdeiprogramok.hu)

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: