Gombaszakellenőri képzés indul három helyszínen

A Magyar Mikológiai Társaság gombaszakellenőri tanfolyamai több évtizedes múlttal rendelkeznek. A tanfolyamok 140 órás, két féléves oktatást foglalnak magukba (február-június, szeptember-október). Ebben elméleti órák és terepgyakorlatok is vannak. Az órákat hétvégente tartják meg az oktatók.

2019-ben Budapesten, Pécsen és Kecskeméten/Szegeden indítanak tanfolyamokat. Ez utóbbi esetben a jelentkezések alapján január végén derül ki a tényleges helyszín.

BUDAPESTen a tanfolyam 2019. február 23-án 10 órakor indul, amennyiben megfelelő számú hallgató jelzi részvételi szándékát. A beiratkozás az első alkalommal történik. Helyszín: 1135 Budapest, Lehel u. 43-47. Az előzetes órarend tervezet ITT tekinthető el.

Vidéki helyszínek: az MMT az előzetes érdeklődés alapján két helyszínen tervezi tanfolyam indítását.

PÉCSen a tanfolyam 2019. március 2-án indul, amennyiben megfelelő számú hallgató jelzi részvételi szándékát. Várják a jelentkezőket! A tanfolyam előzetes órarend tervezete ITT tekinthető meg.

KECSKEMÉT/SZEGEDen a tanfolyam 2019. március második felében indul, amennyiben megfelelő számú jelentkező jelzi részvételi szándékát. A tanfolyamot abban a városban indítják, ahonnan több jelentkező jelzett vissza. A helyszín január végén dől el a visszajelzések alapján. Kérjük, ha érdeklődik, jelentkezik, mindenképp jelezze, hogy Önnek melyik város lenne megfelelőbb! A tanfolyam előzetes órarend tervezete ITT tekinthető meg.

Kérjük a részletekért érdeklődjön az mmt.tanfolyam@gmail.com e-mail címen!


Magyar Mikológiai Társaság

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: