Esti sétákkal vár a Debreceni Állatkert

Az idén 60 éves, Magyarország első vidéki Állatkertje exkluzív programmal várja az érdeklődőket, hiszen évek után újra indul az egyik legnépszerűbb eseményük, az Esti séta az Állatkertben.

Ez egy olyan egyedülálló program, amelynek során a résztvevők az este különleges varázsában személyre szabott szakvezetéssel fedezhetik fel az állatkert ezernyi titkát és leshetnek be a kulisszák mögé, ahol az állatkert esti titokzatos élete tárul fel. A gondozók egészen közelről megismertetik az érdeklődőket a legkülönlegesebb állatokkal és a résztvevők találkozhatnak testközelből az állatkert nemrég született és kézből nevelt bébi sztárjaival, így többek között Perjámossal a kispingvinnel, vagy Boborjánnal a kismajommal, de azt is megtudhatják a szerencsések, hogy hogyan mos fogat a víziló.

A páratlan élményben augusztus 10-én, 17-én, és 24-én, péntekenként 20:00-tól lehet részük a jelentkezőknek a Debreceni Állatkertben.

A jegyek limitált számban kaphatók 3800 Ft-os egységáron pénztárakban, illetve foglalhatók telefonon a +36 52 310 065-ös telefonszámon a készlet erejéig.

(Debreceni Állatkert)

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: