Fotópályázat: az erdő és az ember kapcsolatát mutathatjuk be

A Zalaerdő Zrt. fotópályázatot hirdet, mely során az amatőr fotósok nagyközönség elé tárhatják alkotásaikat, megmutathatják az erdő és ember kapcsolatát. A legjobb alkotásokat értékes nyereményekkel díjazzák!

“Haladj bátran, egyre mélyebben az erdők közé. A fák alatt, itt-ott még láthatod a harmatot, ahogy megcsillan a fűszálak hegyén. Jusson eszedbe, hogy angyalok könnye az. Angyaloké, akik sokat sírnak még ma is, mert annyi sok embernek marad zárva a szíve a szép előtt. De miattad nem sírnak már. Mosolyognak, amikor jönni látnak.” / Wass Albert /

Az „Erdő és ember” fotópályázat részvételi feltételei:

1. Pályázat kiírója: Zalaerdő Zrt. (8800 Nagykanizsa, Múzeumtér 6.)

2. Pályázat célja, témaköre: célja, hogy az amatőr fotósok nagyközönség elé tárják alkotásaikat, megmutassák erdő és ember kapcsolatát, különleges mozzanatait.

3. A Pályázaton résztvevő személyek: a Pályázaton részt vehet minden nagykorú, cselekvőképes személy, amatőr fotós, kivéve a Zalaerdő Zrt. dolgozói és családtagjaik, illetve a pályázat szervezésében vagy lebonyolításában esetlegesen közreműködő természetes személyek, illetve jogi személyek tulajdonosai, vezetői tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.

4. Pályázat leírása és menete:

A pályázók legfeljebb 5 darab, saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázatra beküldhető képeknek minimum 8 megapixel nagyságúaknak kell lenniük, a fotók hosszabbik oldala minimum 3000 pixel. Mobiltelefonnal készült képek nem vehetnek részt a pályázaton! Formátum: JPG.

A nevezéshez szükséges megadni a pályázó teljes nevét, lakhelyét (települését) és a fotó címét (NÉV ÉS FOTÓ CÍME a fájlnévben!!)!

A pályázaton való részvétel ingyenes, nevezési díj, regisztrációs díj nincs!

A fotókat 2018. április 15-től 2018. május 20. éjfélig várják a fotopalyazat@zalaerdo.hu e-mail címre (Google Drive link, vagy valamilyen fájlküldő használata javasolt!).

A kiíró fenntartja a jogot, hogy a pályázatokat saját szempontjai alapján megszűrje, és a pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő illetve a vulgáris, obszcén pályázatokat kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.

A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes rendszer lassúságért, leállásáért a kiíró nem vállal felelősséget. A határidő után beérkezett, hiányos, a kiírásnak nem megfelelő pályázatokat nem áll módunkban figyelembe venni a pályázatok elbírálásakor. A benyújtást követően hiánypótlásra nincs lehetőség.

5. Pályázatok elbírálása: a beérkezett pályázatokat a kiíró által létrehozott zsűri bírálja el, első három helyezett, illetve különdíjas kerül kiválasztásra.

6. Nyeremények: a kiíró a pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben értesíti 2018 nyarán a nyereményről és annak átvételének menetéről. A nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak.

  • I. helyezett nyereménye: 50 ezer forintos vásárlási utalvány, melyet a Fotostop.hu webáruházban válthat be
  • II. helyezett nyereménye: 30 ezer forintos vásárlási utalvány, melyet a Fotostop.hu webáruházban válthat be
  • III. helyezett nyereménye: Három nap, két éjszaka a Szentpéterföldei Horgász Lakban félpanziós ellátással
  • Különdíjas nyereménye: Három nap, két éjszaka a Szaplányosi Erdei Lakban ellátás nélkül

7. Szerzői jogi és adatvédelem: a Kiíró a pályázati anyagból összeállított kiállítás népszerűsítése érdekében a képeket térítés nélkül felhasználhatja a szerző nevének feltüntetésével, a kiállítás anyaga később elérhető lesz a Zalaerdő Zrt. webes felületein.

A Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárul, hogy a kiíró a pályázatra beküldött fotóit külön díjazás nélkül saját kiadványaiban felhasználhassa a verseny zárása után is, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére.
A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a kiíró a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt díjmentesen és jogszerűen felhasználják, és a lebonyolítás illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, és lakóhelye városának nevét, helyezését és nyereményét a Kiíró az internetes honlapján nyilvánosságra hozza.

A pályázó 2018. május 20-ig bármikor visszavonhatja részvételét, egy a lenti e-mail címre küldött levéllel.
A pályázat szervezője fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, ill. a lebonyolítás menetét, határidejét.

Zalaerdő Zrt.
Cím: 8800 Nagykanizsa, Múzeum tér 6.
Tel.: +36 30/721-5910
E-mail: fotopalyazat@zalaerdo.hu

Erdei Programok

Tetszik!
Facebook

Ezek még érdekelhetik: